Ειναι τελειως μαμα αυτος ειναι ο σκοπος αλλωστε. Καμια παρεμβαση σε ζαντες δεν θα γινει αλλα τα φρενα δεν ειναι αρκετα πλεον. θα δουμε.
Ειναι τελειως μαμα αυτος ειναι ο σκοπος αλλωστε. Καμια παρεμβαση σε ζαντες δεν θα γινει αλλα τα φρενα δεν ειναι αρκετα πλεον. θα δουμε.
WRC is for boys
GROUP B was for men
Vassilis ///M (12-03-13)
Κοντέρ θα κρατήσει απο Ε36?
Ωραίο αποτέλεσμα!!!![]()
Ολα ειναι απο το Ε36 Μ3 (εσωτερικα) ολα δουλευουν τελεια και το μοτερ ειναι fully operational, vanos, abs, sport button, etc. Η εξατμιση ειναι μεχρι πισω του S54 και το τελικο ειναι απο S50 B32.
WRC is for boys
GROUP B was for men
BILL007 (12-03-13), steliosm46 (12-03-13), Vassilis ///M (12-03-13), z3 2.2 (12-03-13)
απλα τελειο...............
Μπράβο στον μάστορα για την όρεξη και υπομονή που έχει!!!
Tsafακο μου πες στον φιλο σου οτι μας εκοψε τον υπνο βραδυατικο!
να ναι καλα να το χαρει με πολλα χλμ.
ιδιαιτερη μνεια και στους ανθρωπους που ασχοληθηκαν με τετοιο προτζεκτ και το εφεραν εις περας
το εξωτερικο του αυτοκινητου μου αρεσει πολυ που ειναι μαμα.
undercover που λεω και στον Pano316T
πολυ καλο! περιμενουμε συνεχεια απο σενα με κανα βιντεακι εν δραση
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Panos 316T (13-03-13)
Παρα πολυ καλο! Μπραβο, ωραια δουλεια φενεται, προσεγμένη, οχι υπερβολές κλπ..Μπράβο, καλοδουλευτο!![]()
να κανω μια ερωτηση?
οπως ειναι τωρα το 36αρι αυτο με τον s54 μπαινει καποιο απο τα kit της hpf?
υπαρχει χωρος?ξερετε αν το εκανε κανενας αυτο εδω στην ελλαδα?
Δεν βρίσκω λόγο να μην μπαίνει εφόσον χρησιμοποιεί "μαμά" ηλεκτρικά.
Το μόνο πρόβλημα θα είναι χωροταξικό,που ούτε αυτό νομίζω ότι υφίσταται στο Ε36.Οσες φορές θυμάμαι που κοίταζα το Ε36 του φίλου μου του Χρήστου και όσες φορές κοίταζα μετά το δικό μου μηχανοστάσιο στο Ε46 πάντα πίστευα ότι το Ε36 είχε ακόμα πιο πολύ χώρο!
giannis_compact (13-03-13), m3e36 (13-03-13), Panos 316T (13-03-13)
Vassilis ///M (13-03-13)