Η απάντηση εδώ:
https://www.neaodos.gr/Default.aspx?a_id=1326
Στο Αρτεμίσιο οι στροφές ήταν επικίνδυνες. Ανέβαινα με το GTI μαλλιοκούβαρα και μετά βίας κρατιόμουν στο κάθισμα. Εκεί μου έχει πετάξει στην κατηφόρα μούτρα η X5 του πατέρα μου και είδα αυτοκίνητα από το απέναντι ρεύμα (πίσω από τις μπαριέρες) να κοντεύουν να καβαλήσουν τα βράχια από την τρομάρα που πήραν. Ούτε κι εγώ ξέρω πως ίσιωσε πριν ανοίξω νέο τούνελ και κάνω τσα στο Μαλαντρένι.Στις εργασίες βελτίωσης περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων διαπλατύνσεις του δρόμου ώστε να αποκτήσει χαρακτηριστικά σύγχρονου αυτοκινητόδρομου, αλλαγή των στηθαίων ασφαλείας και νέα χάραξη στην περιοχή της Υλίκης, με στόχο την κατάργηση των γνωστών για την επικινδυνότητά τους στροφών.
aristent (12-03-13), katsaraios (12-03-13), Monsta (13-03-13), Ptboul (12-03-13), VanVIC (12-03-13)
S8N (12-03-13)
Για να καταλαβουμε για τι διαπλοκη μιλαμε, τα τρυπανια που κανουν καθετες τρυπες στα βουνα (προφανως για το δυναμιτη που χρησιμοποιειται στη συνεχεια) καθως και τα φορτηγα που μετεφεραν τα μπαζα απο τον πλαινο παραλληλο δρομο ,ειχαν εμφανιστει στην Υλικη πολλα χρονια πριν γινει ο δρομος Νεα Οδος κλπ......
Είχε ψιλοβρέξει και βρισκόμουν σε νιρβάνα. Το ESP της Ε53 θέλει πολύ κοίταγμα, πάντως. Εκείνες οι ανηφόρες ήταν εφιάλτης για τα TT/GTI κατακαλόκαιρο με τη μ@λ@κί@ που με έδερνε τότε, έφτανα στην ΑΛΕΑ και μόνο φωτιά δεν είχαν πάρει. Τώρα με το 520 δεν έχω τέτοια προβλήματα, φτάνω τελευταίος αλλά το παίζω κουλ οικογενειάρχης.
aristent (12-03-13), katsaraios (12-03-13), Nikos (12-03-13), Ptboul (13-03-13)
Κουλ οικογενειαρχης η κουλοικογενειαρχης ??
Σορρυ Αρη μου δε μπορουσα να του αντισταθω .![]()
aristent (12-03-13), chrisgiapz3 (16-03-13), katsaraios (12-03-13), Ptboul (13-03-13), S8N (12-03-13)
katsaraios (12-03-13), Ptboul (13-03-13)
Μόνο εγώ βλέπω την τραγική ειρωνία σ' αυτή τη σελίδα?
https://www.neaodos.gr/Default.aspx?a_id=1367
Dimitrios (12-03-13), katsaraios (12-03-13)
Πηγαινοντας προς Τριπολιτσα, πριν τα διοδια του ΣπαθοΒουνιου, ΗΤΑΝ μια ευθεια κατηφορα --> δεξια κατηφορικη & επικινδυνη καμπη (αν πηγαινες σαν τρελλλος) --> αριστερη καμπη, ισιαδα - κατηφορα & διοδια.
Τι εκαναν:
την κατηφορα --> δεξια κατηφορικη & επικινδυνη καμπη την εκαναν μια μεγααααλη δεξιααααα κατηφορικη καμπη ,,,, στροφηηηη αριστρεραααα,,,
και την συνδεσαν με το σημειο που αρχιζει η ευθεια των διοδιων....
Να δεχτω για τις επικυνδυνες (αναποδης) κλισης στροφες πριν το Αρτεμισιο.
Παρενθεσις, θυμαμαι μια φορα επισης που πηγαινα με το GTI γρηγορα, εναν παπαρομηχανοβιο που με προσπερασε απο δεξια, οπου αν δεν "μαζευομουνα" θα ειχε συγχωρεθει...Κλεινει η παρενθεσις, αλλα εκεινη την επαναχαραξη 500 μετρα μετα την ΑΛΕΑ του Αρτεμισιου (προς Τριπολη) γιατι την εκαναν ?
Για να πηγαινεις χωρις αγχος με 250+ ??
katsaraios (12-03-13), Nikos (12-03-13), Ptboul (13-03-13), S8N (12-03-13)
Ευκαιρίες Καριέρας:
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας αυτήν την χρονική στιγμή.
οχι μονο εσυ .....ποτε δεν υπαρχουν θεσεις διοτι πολυ απλα ποτε δε θα προσλαμβαναν καποιο που να πληρει τις προυποθεσεις
S8N (12-03-13)