Υπάρχει κανένας Θεσσαλός να μου δώσει καμιά ιδέα για Κ. Δευτέρα? Σκέφτομαι για Βόλο - Πήλιο αυθημερόν... Ξέρετε τίποτα πιο συγκεκριμένο για την περιοχή? Καμιά ενδιαφέρουσα πρόταση?
Υπάρχει κανένας Θεσσαλός να μου δώσει καμιά ιδέα για Κ. Δευτέρα? Σκέφτομαι για Βόλο - Πήλιο αυθημερόν... Ξέρετε τίποτα πιο συγκεκριμένο για την περιοχή? Καμιά ενδιαφέρουσα πρόταση?
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
Συνονόματε, είναι πολλά τα χιλιόμετρα από την Αθήνα για αυθημερόν ταξίδι, ιδιαίτερα αν σκεφτείς και την ταλαιπωρία που θα υπάρξει κατά την επιστροφή.
(πιστεύω λόγω των οικονομικών συνθηκών πολλοί θα σκεφτούν μονοημεράκι την καθαρά δευτέρα και η κίνηση στην επιστροφή θα είναι αρκετή).
Αξίζει τον κόπο να δώσεις 50-60 ευρώ σε ένα από τα ωραία ενοικιαζόμενα με θέα πριν την τσαγκαράδα (ένα μάλιστα λέγεται και "η θέα") και να απολαύσεις λίγο παραπάνω και να ξεκουραστείς (να το κάνεις σχεδόν διημεράκι ή μιάμιση μέρα)
Απο Λάρισα είμαι, όχι από Αθήνα... Γι' αυτό σκέφτηκα Βόλο-Πήλιο που είναι σχετικά κοντά...
Λέω για παραθαλάσσιο μέρος μια και αρχίζει να φτιάχνει ο καιρός άρα λογικά θα διαλέξω την εσωτερική πλευρά του κόλπου... Αν και θα ήθελα να πάω προς Χορευτό γιατί είναι πολύ ωραία και το μέρος και η διαδρομη...Όμως είναι πολλά τα χλμ γι' αυτό κολλάω λιγο και σκέφτομαι κάτι πιο κοντά στην αρχή του Πηλιου...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
120ie87 (12-03-13)