Οταν το κουμπωσες στο gt1 που εδειχνε βλαβη?
Σε αισθητηρα η στη μοναδα?
Οταν το κουμπωσες στο gt1 που εδειχνε βλαβη?
Σε αισθητηρα η στη μοναδα?
Προχθές παρουσίασε και το δικό μου το ίδιο σύμπτωμα !
Σταμάτησα δεξιά, έσβησα τη μηχανή και ξαναέβαλα μπροστά ! Τίποτα !
Τηλέφωνο στο μηχανικό μου αμέσως και περιγραφή του προβλήματος.
Τηλεφωνική διάγνωση : Λάθος στην ανάγνωση δεδομένων απο τον εγκέφαλο ! Χωρίς συνέχεια, όλα καλά,
Ρε παιδια αυτο το asc κάνει τίποτα η απλα μόνο για να υπάρχει είναι??
Γιατι σημερα με πολυ χιόνι στην Γερμανία, έφτιαχνα παντιλικια για πλάκα, και το μόνο που κατάλαβα είναι μερικά γκαπ γκαπ και το φώτακι να αναβοσβηνει στο καντραν.
Και κάτι ακόμα για να μην ανοίγω άλλο θέμα όταν ανέβουμε τα φώτα στο καντραν ανάβει η όχι ενδειξη αυτή η πρασσινη για τα φώτα η όχι γιατι εμένα δεν ανάβει τίποτα μόνο η μεγάλη σκάλα έχει ενδειξη στο καντραν.
Και ένα μικρό σαν λαμπάκια που υπάρχει δίπλα απο το περιστρεφομενο διακόπτη για τα φώτα τη είναι?? το bmw είναι 316i του 2000.
Να είσαι σιγουρος ότι κάτι κάνει, αλλα ποιο καλά θα το καταλάβεις μετά τα 50χλμ όσω για αυτό που μοιάζει σάν λαμπάκι, είναι το φωτοκύταρο για μέσα στο καντράν, εκεί που μας λέει ποσα χλμ έχει δυανήσει το αυτοκίνητό μας Την ημέρα κλείστο με το δαχτυλός σου και θα δείς ότι χαμηλώνει ο φωτισμός.[Μήν ανάψεις φώτα !!]
andreas-d (12-03-13)
για σου φιλε μου απο που εισαι απο κρητη αμα εισαι χανια μια βολτα στου καλαμαριδη στο χανια καρ και θα σου λυση το προβλημα
trifonas (13-03-13)
Λοιπον προς το παρον η ενδειξη ηταν αισθητηρας γωνια τιμονιου.το διαγνωστικο αν καταλαβα καλα απο το λογισμικο ηταν bosch.
Ο μαστορας πιστευει οτι ειναι ο αισθητηρας γωνιας κατω απο το τιμονι.
Aυριο θα το ξαναπαω για πιο αναλυτικο ελεγχο.