Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Κατάργηση Πανεπιστημιακού ασύλου

Ψήφισαν
88. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Να συνεχίσει να υπάρχει το Πανεπιστημιακό άσυλο

11 12,50%
  • Να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό άσυλο

77 87,50%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 364

Θέμα: Η κατάσταση στα ΑΕΙ και το Πανεπιστημιακό άσυλο

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κάπου στα βόρεια της Αθήνας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με την σειρά μου, ψήφισα την κατάργηση του ασύλου.

Κρίνω όμως απαραίτητο πως απαραίτητο είναι να γίνει και ο εξωστρακισμός των κομματικών εγκάθετων που είναι και παγκόσμια πρωτοτυπία της χώρας μας.
    Το χω ξαναγράψει πως ένα μεγάλο μέρος της κατάντιας της ανωτέρας και ανωτάτης εκπαίδευσης οφείλεται στο παρακμιακό αυτό γεγονός.
    Δεν είναι κατάντια ο εκάστοτε πρύτανης να εκλέγεται μέσα από κομματικούς μηχανισμούς;
    Δεν είναι κατάντια να υπάρχουν συντεχνίες, έχθρες και αντιπαλότητες μεταξύ των καθηγητών μέσα απ τους κομματικούς μηχανισμούς, αντί η αντιπαράθεση τους να γίνεται στον τομέα της μάθησης, της έρευνας, της εξέλιξης και της προόδου;
    Δεν είναι κατάντια να ζητούν από φοιτητές να γραφτούν στις φοιτητικές κομματικές οργανώσεις τους, να γίνουν αφισοκολλητές και σφιγγοκολάριοι του κάθε μ@λ@κα γιά να περνούν τα μαθήματα η να παίρνουν έτοιμα τα θέματα εξετάσεων;
    Όποιος λοιπόν η όποιοι έχουν τα @ρχ@δια να καθαρίσουν την κόπρο του Αυγείου απ τους εκπαιδευτικούς χώρους, τότε πλέον δεν θα υπάρχει λόγος για την ύπαρξη και του πανεπιστημιακού ασύλου.
    Συμφωνώ 100% μαζί σου ρε αδερφέ.. Μια φορά έκανα το λάθος να πω τα ίδια πράγματα που ανέφερες στη δουλειά μου (ειμαι δημοσιογράφος) και κόντεψαν να με φάνε!!!

2. The Following User Says Thank You to Pitbull For This Useful Post:

gant (23-03-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP