παιδες συγνωμη που το ακυρωνω τελευταια στιγμη λογο δουλειας επιστρεφω σαββατο αλλα δεν ξερω ακομα τι ωρα. οποτε κανονιστε και αν προλαβω δεν νομιζω να δημιουργησω προβλημα για μια καρεκλα +
παιδες συγνωμη που το ακυρωνω τελευταια στιγμη λογο δουλειας επιστρεφω σαββατο αλλα δεν ξερω ακομα τι ωρα. οποτε κανονιστε και αν προλαβω δεν νομιζω να δημιουργησω προβλημα για μια καρεκλα +
Παιδια εκλεισα τραπεζι για 20 ατομα (οι δυο θεσεις επιπλεον ειναι για τον Andri που ειναι χοντρος) και απο κεμπαπ θα εχει προβειο και αρνισιο.Αν θελουμε βεβαια μπορει να βαλει και χοιρινο κατοπιν παραγγελιας δικιας μας.Απο ψητα της ωρας απ'ολα.Σημερα ή αυριο θα πεταχτω να δω και το τραπεζι που θα μας βαλει μην μας πεταξει σε καμοια γωνια και ψαχνουν να μας βρουν τα νεα μελη μας.!
![]()
Καλημέρα σε όλους! Το Σάββατο για καφε να με περιμένετε σίγουρα...
Για το χρυσο τζάκι βάλτε με ένα ερωτηματικό προσωρινά μήπως και καταφέρω να το βολέψω το θεματάκι που προέκυψε και μπορέσω τελικά να ερθω...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
aristent (14-03-13)
Για μια συναντηση εχετε θρεντ 50 σελιδων
Μπορει καποιος να εξηγησει λιγο τι εχετε κανονισει?
Μηπως κανουμε καμια βολτουλα αυριο αν και ο καιρος βοηθησει![]()
Νομιζα απο μεσημερακι θα αρχιζατε.
για καφε αν δεν βρεχει λεω να περασω...
αλλα για μετα δεν μπορω, εχω να παω σε ενα παρτυ![]()
aristent (15-03-13)
Παιδιά Σάββατο πρωί κατά τις 0630 (μην βγει ήλιος δεν κάνει) όσοι θέλετε πλύσιμο αυτοκινήτου στην αυλή του Βασίλη...έχει και πιεστικό 150bar που δεν χρησιμοποιεί...!!
Υ.Γ Είσοδος ένα κόκκαλο για το σκύλο....
aristent (14-03-13), dafidack (14-03-13), HLIAS - E36 (14-03-13)