κοζανη-σπαρτη χρονος ταξιδιου 6 ωρες και εξι σελιδες στο θρεντ γιατι σημασια δεν εχει ο προορισμος αλλα το ταξιδι.....
κοζανη-σπαρτη χρονος ταξιδιου 6 ωρες και εξι σελιδες στο θρεντ γιατι σημασια δεν εχει ο προορισμος αλλα το ταξιδι.....
αντε γεια...
Δεν ξέρω εάν μένεις Κοζάνη και εάν είσαι βέρος Σούρδος, αλλά και η Κοζάνη μια χαρά καρναβάλι έχει. Στην Πάτρα εάν δεν έχεις κανένα γνωστό να σε βάλει στα καλά τα πάρτι θα είσαι μονίμως στην απέξω και στην ταλαιπωρία.
Επίσης το κάθε μέρα Σπάρτη - Πάτρα απλά ξέχασέ το μεγάλη ταλαιπωρία και μεγάλο ρίσκο με την κούραση που θα έχετε.
Καλύτερα να πας Πάτρα κάποια άλλη εποχή (π.χ. καλοκαίρι) που έχει και ωραία παραλιακά μπαράκια.
Φιλικά,
Γιώργος
Bazil Van Sinner (08-03-13), freddys (08-03-13), PANOS-E60 (08-03-13), Ptboul (11-03-13)
freddys (08-03-13)
PANOS-E60 (08-03-13)
επειδη την εκανα πολλες φορες την διαδρομη Κοζανη Τριπολη θα σου πω τον ποιο συντομο, Κοζανη-σαρανταπορο-ελασσονα-αμπελωνα απο εκει θα βγεις εθνικη μετα καρφι για Θηβα και απο εκει θα βγεις ελευσινα-Κορινθο
freddys (08-03-13)
freddys (08-03-13)
@Bazil Van Sinner
Φίλε Bazil ως Σούρδος και εγώ δικαιούμαι να αποκαλώ τους συντοπίτες μου Σούρδους.Οι υπόλοιποι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μας λέτε έτσι.
Τώρα στην Πάτρα που ήμουν 5 χρόνια φοιτητής και είχαμε κατεβάσει και δικό μας Group το 1992 () με 110 άτομα, κατάλαβα ότι περνάς καλά μόνον εάν είσαι καρναβαλιστής ή γνωρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις για να αποφύγεις το μεγάλο μπούγιο. Ακόμη και τα ΕΥΡΩ πρέπει να ξέρεις πού θα τα σπρώξεις...
Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος...
Bazil Van Sinner (08-03-13), freddys (08-03-13)
Bερος Κοζανιτης.
Το καρναβαλι στην Κοζάνη ειναι φανταστικο,η Πατρα εννοειται οτι ειναι με γνωστους.Απλα δεν εχουμε διαμονη σιγουρη,οποτε διαλεξα Σπαρτη γιατι ξερω πως ειναι η πολη,ειναι ολα ευκολα,για εμενα εκει...Μονο την διαδρομη για Πατρα δεν ηξερα οποτε και αρχιζω να αναθεωρω για το που θα μεινω...![]()