Εφοσον δεν υπαρχει σοβαρος λογος να μεινετε Σπαρτη (δεν "λεει" και τιποτε μεταξυ μας), υπαρχουν τουλαχιστον 472 αλλα μερη να μεινεται πιο κοντα στην Πατρα, αλλα πες λογω τριημερου να εχει πολυ κοσμο, οποτε μενουν γυρω στα 270, σε αυτη την περιπτωση προτεινω να μεινετε "απεναντι", ν ακατεβειτε απο Γιαννενα (να κανω και το χατηρι στον Βρασιδα παραπανω).
Πηγαινε - ελα Ριο Αντιριο φυσικα με το καραβακι (αν βγαινει φτηνοτερα απο τα διοδια στην γεφυρα).
40 χλμ απο Πατρα ειναι ο Μαραθιας https://www.marathias-fokidas.gr/ στην περιπτωση που γουσταρει η παρεα θαλασσα
Bazil Van Sinner (08-03-13), freddys (08-03-13), Ptboul (08-03-13)
Ptboul (08-03-13)
freddys (08-03-13)
Ptboul (08-03-13)
Αν είχε να κάνει με Σπάρτη τότε θα έλεγα Μυστρά - Μονεμβασιά.
Αλλιώς για Πάτρα η ιδέα του Ντίνου είναι μια χαρά.
Αν και πιστεύω οτι στην Πάτρα θα λίωσετε με την όλη φάση στην κούραση και θα είναι υπερ αρκετή. Βλέποντας και κάνοντας.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
φιλε μου εγω ειμαι απο Σπαρτη και τις ξερω καλα τις διαδρομες. αν μεινεις τελικα σπαρτη και ανεβοκατεβαινεις πατρα να επιλεξεις την διαδρομη μεσω κορινθου γιατι μεσω 111 ο δρομος ειναι γαματα. απο την αλλη επειδη απο οτι καταλαβα πας για το καρναβαλι δε καταλαβενω γιατι θες να μεινεις σπαρτη αφου απο οτι καταλαβα απο τα προηγουμενα post δεν εχεις καποιο σπιτι να την βγαλεις τζαμπε. εκτος βεβαια αν θελεις να δεις καποιους φιλους οποτε πασο. εαν δεν παιζουν ουτε φιλοι υπαρχουν χιλια δυο αλλα μερη να μεινεις που ειναι πιο κοντα στη πατρα. η αν θες να δεις τοσο πολυ τη Σπαρτη κατεβα την μια μερα και οχι και τις 3. πιστεψε με ειναι σκοτωμα να κανεις πανω απο 400 χλμ καθε μερα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Moufas E46 : 08-03-13 στις 15:17
Μεσω Ιωαννινων κ διαμονη Πατρα.
Κοζανη Ριο ειναι 4 ωρες με νορμαλ οδηγηση.
Απο εκει αλλη μια ωρα κ κατι λιγο ειναι η Κορινθος.
Κορινθος Τριπολη πας αερα. Πολυ καλος δρομος.
Απο κει και περα δεν ξερω.
Γεφυρα 13,20.
Διοδια ριου καπου στα 3 ευρω.
αν πηγαινει για το καρναβαλι τοτε σχεδον στη σπαρτη θα παρκαρει χαχαχαχαχα
χιουμορ