Σελίδα 24 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 1422232425263474124 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 231 έως 240 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Και όμως φίλε μου έχω στο Cinquecento μου pc... Με ένα κατάλληλο πρόγραμμα (πχ. Centrafuse) έχω ότι μπορείς να φανταστείς απο μουσική, μπορώ να κάνω κλήσεις μέσω του προγράμματος αν συνδέσω τηλέφωνο, να στέλνω sms, να έχω GPS, πληροφορίες για τους δρόμους όπως κίνηση κλπ (αν το υποστηρίζει το GPS φυσικά), κάμερες οπισθοπορίας (αν τοποθετήσεις) και πολλά άλλα πολύ χρήσιμα!

Και το βασικότερο όπως είπα και πρίν με το ελάχιστο κόστος σε σχέση που θα πλήρωνα αντάπτορες τηλεφώνου, GPS συσκευές, άπειρα cd, σβήνε γράφε σε usb stick κλπ ενοχλητικά... Ακόμα και με μια σωστή φύσα συνδέω και το διαγνωστικό και βλέπω τι "σκέφτεται και κάνει" σε real time η ECU μου όταν πηγαίνω κάποιο ταξίδι ή πηγαίνω βόλτα

Κατ' εμέ συμφέρει πάρα πολύ για αυτό και "έριξα" την ιδέα

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dobermann Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και όμως φίλε μου έχω στο Cinquecento μου pc... Με ένα κατάλληλο πρόγραμμα (πχ. Centrafuse) έχω ότι μπορείς να φανταστείς απο μουσική, μπορώ να κάνω κλήσεις μέσω του προγράμματος αν συνδέσω τηλέφωνο, να στέλνω sms, να έχω GPS, πληροφορίες για τους δρόμους όπως κίνηση κλπ (αν το υποστηρίζει το GPS φυσικά), κάμερες οπισθοπορίας (αν τοποθετήσεις) και πολλά άλλα πολύ χρήσιμα!

Και το βασικότερο όπως είπα και πρίν με το ελάχιστο κόστος σε σχέση που θα πλήρωνα αντάπτορες τηλεφώνου, GPS συσκευές, άπειρα cd, σβήνε γράφε σε usb stick κλπ ενοχλητικά... Ακόμα και με μια σωστή φύσα συνδέω και το διαγνωστικό και βλέπω τι "σκέφτεται και κάνει" σε real time η ECU μου όταν πηγαίνω κάποιο ταξίδι ή πηγαίνω βόλτα

Κατ' εμέ συμφέρει πάρα πολύ για αυτό και "έριξα" την ιδέα
    Eχουν βάλει αρκετοί αλλά είπαμε να ξεφύγουμε λίγο απ΄αυτά.Οτι μπορείς να κάνεις ότι θες το ξέρουμε και έχεις δίκιο.Αλλά....

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Η ταμπακιέρα με τα συγκεκριμένα δεν είναι οι λειτουργίες τους, είναι ότι κουμπώνουν κατευθείαν στα Ε46 για αυτό και έχει γίνει ο χαμός απο ότι κατάλαβα.

Σαφώς και ενα car pc είναι απείρως πρακτικότερο, αλλά θέλει πατέντες στην κονσόλα καθώς και ένα χιλιόμετρο καλώδιο.

Για αυτό που λένε τα παιδιά, ξεβιδώνεις δυό βίδες το περνάς και τέρμα, έπαιξε.

Αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται χαμός.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

το car pc δεν χρειαζεται πατεντα εκτος απο το πλαισιο για την οθονη και φυσικα την καλωδιωση οπως πολυ σωστα ειπε ο Σταματης.
    σαν ποιοτητα θα ειναι καλυτερο και πιο ευκολο να αντικαταστησεις κατι που θα χαλασει .
    αλλα και σαν τιμη 8α εχεις ανεβει σε ψηλα επιπεδα....αυτο μην το ξεχναμε.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

παιδια τι εγγυηση δινει?

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ποιόν λές;

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Όντως έχετε δίκιο παιδιά... Είναι μεν πολύ μπροστά το θέμα λύνεις 2 βίδες ενώνεις μια φύσα και έπαιξε απο το να περνάς καλώδια και πατέντες για την οθόνη.... Αλλά περί ορέξεως.......

Απλώς απο Ε46 δεν έχω τόση "εμπειρία" για αυτό θα ρωτήσω αν υπάρχει κάτι σε 1DIN? ή μόνο μπορείς να βάζεις ότι υπάρχει σε 2DIN? Υπάρχει και μια οθόνη μάρκας "Vision" με κανα 400άρι που έχει GPS (το κακό είναι ότι θέλει αντάπτορα για GPS) και τα σχετικά.... Πρέπει να βγάζει με αντάπτορες για Ε46 με μικρό κόστος αλλά δεν το έχω ψάξει πολύ...

Για του λόγου το αληθές: https://dista.gr/default.asp?pid=24&...=34&itmID=1763

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή E46

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιόν λές;
    Τον τολη με τα 450

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μόλις μίλησα με τον Αποστόλη, έχουμε και λέμε :

1. Τι μάρκα είναι το μηχάνημα?: ΑΓΝΩΣΤΟ (δεν είναι ούτε dynavin ούτε hualingan....)
    2. Θα δουλεύουν τα χειριστήρια από το τιμόνι, bluetooth? : ΑΓΝΩΣΤΟ
    3. Τι χρώμα φωτισμού θα έχει?: ΑΓΝΩΣΤΟ

Λοιπόν ο Αποστόλης, αν κατάλαβα καλά, έκανε μια παραγγελία με μια κινέζικη εταιρία που βγάζει ένα μηχάνημα για αυτοκινητάκια μας και περιμένει!

4. Εμείς τι κάνουμε?: ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

αααααα καταααααααλαβα πιας΄τ αυγο και κουρευτο δλδ!!!!!απλα εκανε μια παραγγελια η οποια δεν ξερει ουτε ο ιδιος τι ειναι ακριβως!!!!!!μπραβο μπραβο!!!

ΥΓ ΡΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!

Σελίδα 24 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 1422232425263474124 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP