Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Κατάργηση Πανεπιστημιακού ασύλου

Ψήφισαν
88. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Να συνεχίσει να υπάρχει το Πανεπιστημιακό άσυλο

11 12,50%
  • Να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό άσυλο

77 87,50%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 364

Θέμα: Η κατάσταση στα ΑΕΙ και το Πανεπιστημιακό άσυλο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασυλο (με την πραγματικη και σωστη εννοια του) αξιζει να εχουν χωρες οι οποιες διαθετουν πραγματικα πανεπιστημιακα ιδρυματα και οχι ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ τα οποια ειναι ερμαια μικροκομματικων μηχανισμων και συμφεροντων.
    Αξιζει να το εχουν χωρες στις οποιες η πανεπιστημιακη εκπαιδευση παρουσιαζει διαρκη βελτιωση χρονο με το χρονο και οχι τα καταντια της ελληνικης τριτοβαθμιας πραγματικοτητας.
    η τριτοβαθμια ελληνικη πραγματικοτητα ειναι αυτη που βλεπεις στα καναλια η την εχεις βιωσει?

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΣΟΥ?

το μπουρδελο που λες εμενα με εμαθε να σκεφτομαι, να εχω κριτικη σκεψη, να ακονιζω το μυαλο μου.

Μου δινει βασεις για την ζωη μου.

Παρε και μια αντικειμενικη καταταξη να δεις που βρισκεται το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ μου.

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (University of Athens)
    https://www.online-universities.us/t...iversities.htm
    300η θεση ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ
    University Bath
    University Essex
    University Thessaloniki
    Korea University

μπουρδελα και αυτα ε?

μπορει για σενα το πανεπιστημιο να μην σημαινει τιποτα και να μιλας ετσι γι αυτο, για μενα ομως ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ, και απαιτω ΣΕΒΑΣΜΟ οταν αναφερεσαι σε αυτο.

Θεωρω ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ που βρισκεται σε αυτη τη θεση και να ακολουθουν πανεπιστημια με αναγνωρισμενο κυρος, ενω οι παροχες μενουν ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ και οι εγκαταστασεις οι ιδιες.

ΟΛΑ γινονται με κοπο των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ και οχι ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

@stratos δεν ξερω τι και που σπουδαζεις, αλλα αν κρινεις ενα πανεπιστημιο απο το αν εχει καποιο τοιχο λερωμενο η οχι, απορω μετα πως μπορει καποιος να σε λαβει στα σοβαρα.
    Και προφανως δεν αναφερομαι σε θεματα τουρμπινων κλπ, οπως ισως σκεφτηκες.
    Εμεις παντως καθαροι ειμαστε, ευχαριστουμε για την συμβουλη, προσεχουμε τον χωρο μας.

Και για να προσγειωσω και μερικους που λενε φυγετε εξωτερικο να σπουδασετε. Τα πανεπιστημια που ακολουθουν στην καταταξη και να σε δεχτουν θελουν Μ.Ο απο 18 και πανω!Δεν ειναι της πλακας!
    Οποτε αν παει καποιος εξω ενω εχει αποτυχει στις εισαγωγικες θα πρεπει να κοιταξει πανεπιστημια που ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΝ στην λιστα και να τα πληρωνει κιολας!

Οσον αφορα το θεμα, σαφως και δεν πρεπει να καταργηθει το ασυλο, μαλλον να επαναπροσδιοριστει ο ρολος του ωστε να μην μπορουν να το εκμεταλευονται καποια ζωα για να τα σπανε.
    Αλλα ετσι οπως δουλευει το συστημα "ποναει κεφαλι κοψει κεφαλι" εκει θα το πανε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 24-03-10 στις 12:19 Αιτία: ....

2. The Following User Says Thank You to panos90 For This Useful Post:

DIMITr|S (25-08-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Πραγματικά λυπάμαι για την ιδέα που έχουν σχηματίσει μερικοί για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας, νομίζοντας ότι κάθε μέρα οι φοιτητές σπάνε και από μια αίθουσα, κλέβουν υπολογιστές, υποθάλπτουν ταραξίες και πολλά ακόμη στρεβλά πράγματα που πιστεύουν όσοι πληροφορούνται για τα ελληνικά πανεπιστήμια μέσω των ΜΜΕ και των εκάστοτε κυβερνήσεων, που με την προπαγάνδα τους προσπαθούν να διαλύσουν και να υποβαθμίσουν εντελώς, το ήδη απαξιωμένο ελληνικό πανεπιστήμιο, για χάρη των ιδιωτικών ψευτοπανεπιστημίων (κατά κανόνα) που εδρεύουν στη χώρα μας, αλλά και των εκπαιδευτικών κολοσών του εξωτερικού, οι οποίοι λειτουργούν συχνά άψογα, ωστόσο απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν δωρεάν και δε μπορεί να πάει το παιδί του καθενός.

Όσοι όμως έχουν μια πιο άμεση σχέση, ξέρουν ότι υπάρχουν πολλοί φοιτητές ευσυνείδητοι, που ενδιαφέρονται για να πάνε ένα βήμα μπροστά το ελληνικό πανεπιστήμιο, με τη βοήθεια κάποιων σοβαρών και άριστα καταρτισμένων καθηγητών, που σε τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν αυτούς του εξωτερικού και όλα αυτά, με μηδενική κρατική αρωγή και τον τύπο να βάλλει συνεχώς, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Αυτά όμως δεν τα λέει κανείς, ξέρουμε μόνο να λέμε για καταλήψεις, βανδαλισμούς και ρεμπεσκέδες-αιώνιους φοιτητές. Φυσικά και υπάρχουν και αυτοί, αλλά δεν είναι επουδενί η πλειοψηφία. Το ότι υπάρχει ένας καθηγητής για 200 φοιτητές, το ότι τα κονδύλια της Ελλάδας για την εκπαίδευση είναι τα μικρότερα πανευρωπαϊκά (γύρω στο 2%), το ότι υπάρχει σοβαρή έλλειψη σε ερευνητικό υλικό, βιβλιοθήκες, υποδομές (πηγαίνετε στην ΑΣΟΕΕ να δείτε τις ετοιμόρροπες αίθουσες με ποντίκια, στις οποίες κάνουν μάθημα 150 και πλέον φοιτητές), δεν τα αναφέρει ΚΑΝΕΙΣ από τα ΜΜΕ, τις κρατικές αρχές, αλλά και τον απλό κόσμο (όπως φαίνεται και από το τοπικ αυτό) λόγω άγνοιας και μηδενιστικής τάσης. Αυτά όμως είναι κύριοι τα σοβαρά προβλήματα της εκπαίδευσης μας και όχι το άσυλο, που το άγουμε και το φέρουμε λες και είναι υπαίτιο για όλα τα δεινά της κοινωνίας μας, ένα άσυλο που στην πρωταρχική του μορφή υπηρετεί το ύψιστο αγαθό της δημοκρατίας, που είναι η παρρησία. Αντίθετα, το συγχέουμε με ταραχοποιούς (ενώ όπως είπα, μπορεί να αρθεί αυτοκλήτως σε περιπτώσεις αυτόφωρων αδικημάτων όπως οι βανδαλισμοί) και με καταλήψεις , ενώ στην ουσία δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά.

Κατά συνέπεια, ας βγάλουμε τις προπαγανδιστικές παρωπίδες που μας φορά ο τύπος και τα κυβερνητικά συμφέροντα και ας δούμε ότι το άσυλο μπορεί να λειτουργήσει σωστά, αρκεί και η πολιτεία (εκτός των φοιτητών) να σταθεί στο ύψος της. Και επίσης, τους ταραχοποιούς γιατί δεν τους συλλαμβάνουν στην Ομόνοια, στο Σύνταγμα και γενικά όπου πάνε και τα σπάνε? Εκεί δεν υπάρχει άσυλο!! Τα επιχειρήματα λοιπόν υπέρ της κατάργησης του ασύλου, ιδίως σε μια κοινωνία σαν την ελληνική, όπου η αμάθεια, η διαφθορά, η εκμετάλλευση και η προπαγάνδα καλά κρατούν, φαίνεται αν μη τι άλλο να είναι απλοϊκά και με λυπεί και εμένα με τη σειρά μου το τόσο μεγάλο ποσοστό υπέρ της κατάργησής του. Από την άλλη, πιστεύω ότι οι περισσότεροι φίλοι έχουν πέσει θύματα του τύπου και δεν έχουν προσωπική εμπειρία από ελληνικά πανεπιστήμια, οπότε σε μεγάλο βαθμό τους κατανοώ και τους δικαιολογώ. Αυτό που με βρίσκει αντίθετο όμως, είναι η πλήρης απαξίωση μερικών για το ελληνικό πανεπιστήμιο και αυτό αν μη τι άλλο είναι θλιβερό και επικίνδυνο, γιατί αν δε σεβόμαστε τα παιδιά μας και ιδίως αυτά που τρώνε αρκετές ώρες της ζωής τους για να πάρουν ένα πτυχίο (που και αυτό όπως το πάνε δεν θα έχει καμία ισχύ), τότε η κοινωνία μας είναι καταδικασμένη.

Τα πανεπιστήμιά μας, έχουν πολλά προβλήματα, όπως όλοι οι τομείς της χώρας μας άλλωστε και σε αυτό είμαστε σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνοι και οι φοιτητές. Με την κατάργηση του ασύλου όμως, ΚΑΝΕΝΑ από τα σημερινά προβλήματα δεν πρόκειται να λυθεί, αντίθετα θα έχουμε πολύ χειρότερες καταστάσεις και συχνούς ξυλοδαρμούς από πλευράς ταραχοποιών και την αστυνομία χωρίς κανένα διαχωρισμό δικαίων και αδίκων (όπως κάνει συνήθως και το βλέπουμε καθημερινά), θα συλλαμβάνει με το τσουβάλι άτομα, πολλά από τα οποία δε θα έχουν καμία σχέση με τις εγκληματικές ενέργειες.

Η λύση είναι μια. Καλύτερη οργάνωση και περισσότερες δαπάνες για τη δημόσια εκπαίδευση, όπως γίνεται και στο εξωτερικό όπου είναι υπερδιπλάσιες από της χώρας μας. Ας γίνουν αυτά, ας λειτουργούν σωστά και οι νόμοι (ώστε να συλλαμβάνονται τα κακοποιά στοιχεία που εισβάλλουν στις σχολές, τα οποία βέβαια είναι πολύ λιγότερα από όσα νομίζουν μερικοί και εμείς οι φοιτητές με κίνδυνο πολλές φορές προσπαθούμε να απωθήσουμε) και τότε να κάνουμε έναν σοβαρό διάλογο για το άσυλο, ένα κεκτημένο δικαίωμα της φοιτητικής κοινότητας το οποίο κερδήθηκε με αγώνες και αίμα. Αυτό να το θυμούνται καλά όσοι μετά περίσσιας ευκολίας μιλούν για κατάργηση, χωρίς να σκέφτονται τον πραγματικό λόγο για τον οποίο θεσπίστηκε, εκτός και αν νομίζουν ότι με την τόση προπαγάνδα, υπάρχει πραγματική ελευθερία λόγου. Λυπάμαι, αλλά όσοι το πιστεύουν είναι οικτρά γελασμένοι.

Εν κατακλείδι, τη στιγμή που η κοινωνία μας βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην παρακμή, τον ωχαδερφισμό και την αμάθεια, είναι χρέος μας να μην πνίξουμε και τις τελευταίες ελεύθερες και ανένταχτες φωνές που ακούγονται ακόμα...
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

4. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

panos90 (22-03-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο panos90 Εμφάνιση μηνυμάτων
    η τριτοβαθμια ελληνικη πραγματικοτητα ειναι αυτη που βλεπεις στα καναλια η την εχεις βιωσει?

το μπουρδελο που λες εμενα με εμαθε να σκεφτομαι, να εχω κριτικη σκεψη, να ακονιζω το μυαλο μου.

@stratos δεν ξερω τι και που σπουδαζεις, αλλα αν κρινεις ενα πανεπιστημιο απο το αν εχει καποιο τοιχο λερωμενο η οχι, απορω μετα πως μπορει καποιος να σε λαβει στα σοβαρα..

Παρρησια...

Ο καθενας μπορει να εκφραζει ελευθερα την γνωμη του αν σε καποιον δεν αρεσει ή θεωρει οτι θιγεται υπαρχει κουμπακι report για να επιμεληθουν κατα την κριση τους οι διαχειριστες.
    Μπορει βεβαια και να απαντησει να τεκμηριωσει την αποψη του ακομα και να ζητησει την συγνωμη του αλλου,ποτε ομως ειδικα καποιος που μετεχει ή μετειχε της πανεπιστημιακης κοινοτητας δεν κανει εικασιες -ειρωνικα σχολια και προσβλητικα post προς μελη που τουλαχιστον δεν γνωριζει!
    Οχι φιλε μου αυτο δεν ειναι κριτικη σκεψη,αλλα παρορμητικη...
    Αυτα απο εμενα και λογω τιμης χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης.

υγ.Αληθεια ποιες ειναι οι σοβαρες σχολες και ποιες οχι..ποια ειναι τα κριτηρια και ποιος τα θετει?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 24-03-10 στις 16:26 Αιτία: ...

Περιοχή
    Αθηνα, Leeds
    Rides
    1

Smile

@stratos δεν ξερω τι και που σπουδαζεις, αλλα αν κρινεις ενα πανεπιστημιο απο το αν εχει καποιο τοιχο λερωμενο η οχι, απορω μετα πως μπορει καποιος να σε λαβει στα σοβαρα.
    Αγαπητέ, ΑΣΧΕΤΩΣ του περιεχομένου των γραφομένων σου (όπου σε ορισμένα σημεία έχεις ένα δίκιο),
    το ύφος σου να ξέρεις ότι αφαιρεί από την ισχύ των επιχειρημάτων σου...
    Φιλικά στο λέω.

ΟΛΑ γινονται με κοπο των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ και οχι ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    Μα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό είναι το πρόβλημα!!!
    Αν ένα Πανεπιστήμιο (και κατά συνέπεια ένα ολόκληρο κράτος) περιμένει να προκόψει και να λειτουργήσει ΜΟΝΟ από την φιλοτιμία
    μερικών φοιτητών και καθηγητών (και γενικά πολιτών) τότε η κατάσταση είναι πραγματικά... χάλια!
    (Και υποθέτω αυτό εννοούσε ο Nikos με τον πράγματι ακραίο χαρακτηρισμό "μπουρδέλο").

Δεν είναι ο σκοπός και η λειτουργία του Πανεπιστημίου να διδάξει την κριτική σκέψη. Αυτή θα ΕΠΡΕΠΕ (λέμε τώρα) να διδάσκεται στην 1βάθμια και 2βάθμια εκπαίδευση.
    Το Πανεπιστήμιο προσφέρει εξειδικευμένη γνώση στους εξειδικευμένους τομείς κάθε σχολής και τμήματος.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 24-03-10 στις 12:21 Αιτία: ...

χίμαιρα, δεινὸν ἀποπνείουσα πυρὸς μένος αἰθομένοιο (Ιλιάς Ζ 182)

7. The Following 2 Users Say Thank You to Dioskouroi For This Useful Post:

Kostas_1 (22-03-10), Κωνσταντίνος (22-03-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dioskouroi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αγαπητέ, ΑΣΧΕΤΩΣ του περιεχομένου των γραφομένων σου (όπου σε ορισμένα σημεία έχεις ένα δίκιο),
    το ύφος σου να ξέρεις ότι αφαιρεί από την ισχύ των επιχειρημάτων σου...
    Φιλικά στο λέω.

Μα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό είναι το πρόβλημα!!!
    Αν ένα Πανεπιστήμιο (και κατά συνέπεια ένα ολόκληρο κράτος) περιμένει να προκόψει και να λειτουργήσει ΜΟΝΟ από την φιλοτιμία
    μερικών φοιτητών και καθηγητών (και γενικά πολιτών) τότε η κατάσταση είναι πραγματικά... χάλια!
    (Και υποθέτω αυτό εννοούσε ο Nikos με τον πράγματι ακραίο χαρακτηρισμό "μπουρδέλο").
    τι θα επρεπε να γινει κατα την γνωμη σου?

Δεν είναι ο σκοπός και η λειτουργία του Πανεπιστημίου να διδάξει την κριτική σκέψη. Αυτή θα ΕΠΡΕΠΕ (λέμε τώρα) να διδάσκεται στην 1βάθμια και 2βάθμια εκπαίδευση.
    Το Πανεπιστήμιο προσφέρει εξειδικευμένη γνώση στους εξειδικευμένους τομείς κάθε σχολής και τμήματος.

Πανεπιστημιο = ολες οι επιστημες

Το να μαθει καποιος κατι συγκεκριμενο θα τον οφελησει προσωρινα,
    συνεχως θα υπαρχουν εξελιξεις, αν δεν εχει μαθει τα βασικα, θα δυσκολευτει να ακολουθησει, η εξειδικευση παρεχεται με καποιο μεταπτυχιακο (master που το λενε εξω)

βεβαια υπαρχει και η αλλη γνωμη που λεει:
    "Και γιατι να κατσω να διαβασω τοσα πραγματα αφου τελικα δεν θα μου χρειαστει σχεδον τιποτα απο αυτα"

Ε γι αυτο ειναι τα ΙΕΚ

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Στην επομενη συναντηση να βγαλουμε τα πτυχια να τα μετρησουμε.

Περιοχή
    Αθηνα, Leeds
    Rides
    1

Προεπιλογή

τι θα επρεπε να γινει κατα την γνωμη σου?
    Κατά την γνώμη μου έχουμε πέσει σε έναν φαυλότατο κύκλο, ο οποίος είναι δύσκολο να κοπεί,
    και συνεπώς δεν έχω να δώσω καμία ολοκληρωμένη και αποτελεσματική πρόταση (κατά την γνώμη μου πάντα).

Μία κάποια γενική κατεύθυνση θα ήταν ίσως:

1/ Οργάνωση, οργάνωση, οργάνωση.
    2/ Έξω τα κομματόσκυλα!

Γενικά πάντως, ίσως το μόνο που μπορεί ο καθένας μας να κάνει,
    είναι να είναι ο ίδιος σωστός στα πάντα.
    Δηλαδή όχι από την μία να υβρίζει και να κατηγορεί το "σάπιο σύστημα",
    αλλά από την άλλη όποτε πχ του κοπεί μία κλήση να αναστατώνει το σύμπαν
    για να βρεί κάποιο "μέσο" και να του την ακυρώσει...

Πανεπιστημιο = ολες οι επιστημες
    Πανεπιστήμιο = Ένα ίδρυμα το οποίο διαχειρίζεται διάφορες Σχολές με εξειδικευμένο αντικείμενο (πχ Θετικών Επιστημών),
    μέσα στις οποίες λειτουργούν Τμήματα με εξιδεικευμένο αντικείμενο (πχ Μαθηματικά).
    Τα Τμήματα διδάσκουν, και όχι "το" Πανεπιστήμιο.

βεβαια υπαρχει και η αλλη γνωμη που λεει:
    "Και γιατι να κατσω να διαβασω τοσα πραγματα αφου τελικα δεν θα μου χρειαστει σχεδον τιποτα απο αυτα"
    Έχεις δίκιο, δεν συμφωνώ με αυτήν την άλλη γνώμη.

χίμαιρα, δεινὸν ἀποπνείουσα πυρὸς μένος αἰθομένοιο (Ιλιάς Ζ 182)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dioskouroi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατά την γνώμη μου έχουμε πέσει σε έναν φαυλότατο κύκλο, ο οποίος είναι δύσκολο να κοπεί,
    και συνεπώς δεν έχω να δώσω καμία ολοκληρωμένη και αποτελεσματική πρόταση (κατά την γνώμη μου πάντα).

Μία κάποια γενική κατεύθυνση θα ήταν ίσως:

1/ Οργάνωση, οργάνωση, οργάνωση.
    2/ Έξω τα κομματόσκυλα!

Γενικά πάντως, ίσως το μόνο που μπορεί ο καθένας μας να κάνει,
    είναι να είναι ο ίδιος σωστός στα πάντα.
    Δηλαδή όχι από την μία να υβρίζει και να κατηγορεί το "σάπιο σύστημα",
    αλλά από την άλλη όποτε πχ του κοπεί μία κλήση να αναστατώνει το σύμπαν
    για να βρεί κάποιο "μέσο" και να του την ακυρώσει...
    με βρισκεις συμφωνο, εχει πολυ ψωμι γενικα αυτη η συζητηση.

Πανεπιστήμιο = Ένα ίδρυμα το οποίο διαχειρίζεται διάφορες Σχολές με εξειδικευμένο αντικείμενο (πχ Θετικών Επιστημών),
    μέσα στις οποίες λειτουργούν Τμήματα με εξιδεικευμένο αντικείμενο (πχ Μαθηματικά).
    Τα Τμήματα διδάσκουν, και όχι "το" Πανεπιστήμιο.
    ναι απο αυτη την οπτικη γωνια ετσι ειναι, τα τμηματα αυτα ομως μεταξυ τους
    δεν ειναι απολυτα διαχωρισμενα στο αντικειμενο, με την εννοια οτι υπαρχουν πολλα κοινα (φυσικομαθηματικα κυριως) μαθηματα που γινονται οπως και να εχει.
    Οπως επισης δινεται η επιλογη να επιλεξεις οποια μαθηματα θες αλλου τμηματος, αναλογα τι σε ενδιαφερει. Επισης καθηγητες αλλων τμηματων μπορουν να κανουν το ιδιο μαθημα και σε αλλο τμημα κλπ.
    αυτα μεχρι το 2ο ετος περιπου, μετα ξεκινανε οι τομεις που ο καθενας παιρνει τον δρομο του
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos90 : 22-03-10 στις 20:50

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παρε και μια αντικειμενικη καταταξη να δεις που βρισκεται το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ μου.

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (University of Athens)
    https://www.online-universities.us/t...iversities.htm
    300η θεση ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ
    University Bath
    University Essex
    University Thessaloniki
    Korea University

μπουρδελα και αυτα ε?

μπορει για σενα το πανεπιστημιο να μην σημαινει τιποτα και να μιλας ετσι γι αυτο, για μενα ομως ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ, και απαιτω ΣΕΒΑΣΜΟ οταν αναφερεσαι σε αυτο.

Θεωρω ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ που βρισκεται σε αυτη τη θεση και να ακολουθουν πανεπιστημια με αναγνωρισμενο κυρος, ενω οι παροχες μενουν ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ και οι εγκαταστασεις οι ιδιες.

Και προφανως δεν αναφερομαι σε θεματα τουρμπινων κλπ, οπως ισως σκεφτηκες.
    Εμεις παντως καθαροι ειμαστε, ευχαριστουμε για την συμβουλη, προσεχουμε τον χωρο μας.

Και για να προσγειωσω και μερικους που λενε φυγετε εξωτερικο να σπουδασετε. Τα πανεπιστημια που ακολουθουν στην καταταξη και να σε δεχτουν θελουν Μ.Ο απο 18 και πανω!Δεν ειναι της πλακας!
    Οποτε αν παει καποιος εξω ενω εχει αποτυχει στις εισαγωγικες θα πρεπει να κοιταξει πανεπιστημια που ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΝ στην λιστα και να τα πληρωνει κιολας!

Οσον αφορα το θεμα, σαφως και δεν πρεπει να καταργηθει το ασυλο, μαλλον να επαναπροσδιοριστει ο ρολος του ωστε να μην μπορουν να το εκμεταλευονται καποια ζωα για να τα σπανε.
    Αλλα ετσι οπως δουλευει το συστημα "ποναει κεφαλι κοψει κεφαλι" εκει θα το πανε.
    Οχι καλε μου φιλε, δεν εχω βγαλει καμια σχολη , ειμαι τελειοφοιτος δημοτικου και δεν εχω κανει τιποτα στη ζωη μου δυστηχως.
    Εχω κανει τα παντα στραβα , τιποτα δε μου εχει παει καλα και επειδη ειμαι πολυ κομπλεξικος βριζω τα πολυ αξιολογα ελληνικα πανεπιστημια.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 24-03-10 στις 12:23 Αιτία: ...

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP