Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 26

Θέμα: Λήξη ασφάλισης - 30 days later

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρε Πανο εχει λογικη να ασφαλιζεσαι για 14 μηνες και να πληρωνεις για 12 και κανε ολες τις αναλογιες σε βαθος χρονου.
    Ο καθε πονηρος τοτε καθε 6 μηνες θα αλλαζε ασφαλιστικη και θα κερδιζε τον μηνα.
    Η προθεσμια χαριτος (1 μηνας) δινεται για αλλους λογους και εχει καθιερωθει.
    Δεν λέω να το κάνεις συστηματικά, σε εμένα πχ προέκυψε .

Είναι κάτι που σου παρέχει η ασφαλιστική (ίσως σαν τελευταία προσπάθεια να σε κρατήσει), δεν κάνεις κάτι κακό ή παράνομο.

Σου λέει (η ασφαλιστική), κύριε έληξε το συμβόλαιο σας, αν δεν προχωρήσεις σε ανανέωση λήγει σε 30 μέρες. Οκ μέχρι εδώ.

Η τροχαία που κολλάει δεν καταλαβαίνω αφού η εταιρεία θα σε καλύψει αν γίνει κάτι.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν λέω να το κάνεις συστηματικά, σε εμένα πχ προέκυψε .

Είναι κάτι που σου παρέχει η ασφαλιστική (ίσως σαν τελευταία προσπάθεια να σε κρατήσει), δεν κάνεις κάτι κακό ή παράνομο.

Σου λέει (η ασφαλιστική), κύριε έληξε το συμβόλαιο σας, αν δεν προχωρήσεις σε ανανέωση λήγει σε 30 μέρες. Οκ μέχρι εδώ.

Η τροχαία που κολλάει δεν καταλαβαίνω αφού η εταιρεία θα σε καλύψει αν γίνει κάτι.
    η προθεσμια χαριτος ειναι για να καλυψει λογους ανωτερας βιας που δεν υπαρχει το ειδικο σημα ασφαλισης πχ απουσια στο εξωτερικο,εισαγωγη σε νοσοκομειο,θανατος ληπτη της ασφαλειας και δεκαδες αλλες περιπτωσεις.
    Η τροχαια το θεωρει παραβαση γιατι πρωτον οι 9 στους δεκα θα σκεφτονταν εκ του πονηρου με πρωτο εμενα για να μην παρεξηγηθει και κανενας και δευτερο και σημαντικοτερο γιατι δεν μπορει να γνωριζει απο ποτε μεχρι ποτε ισχυει η προθεσμια και αν δεν εισαι τελειως ανασφαλιστος.
    Μη μου πεις τωρα για τις βεβαιωσεις γιατι πρωτον ερχονται λιγο πρι ή και αφου εχει περασει ο μηνας αλλα και τι ποιο σημαντικο δεν μπορει να πιστοποιηθει η αυθεντικοτητα τους.

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

η προθεσμια χαριτος ειναι για να καλυψει λογους ανωτερας βιας που δεν υπαρχει το ειδικο σημα ασφαλισης πχ απουσια στο εξωτερικο,εισαγωγη σε νοσοκομειο,θανατος ληπτη της ασφαλειας και δεκαδες αλλες περιπτωσεις.
    Δεκτόν.

δεν μπορει να γνωριζει απο ποτε μεχρι ποτε ισχυει η προθεσμια και αν δεν εισαι τελειως ανασφαλιστος.
    Μη μου πεις τωρα για τις βεβαιωσεις γιατι πρωτον ερχονται λιγο πρι ή και αφου εχει περασει ο μηνας αλλα και τι ποιο σημαντικο δεν μπορει να πιστοποιηθει η αυθεντικοτητα τους.
    Έχεις το ασφαλιστήριο μαζί + εμένα στο χαρτί, το οποίο ήρθε κανονικότατα με κούριερ στην ώρα του, ήταν σε επιστολόχαρτο της εταιρίας με τζίφρες ορίτζιναλ μπλε επάνω.

ANyway, αυτός προφανώς είναι ο νόμος οπότε πάσα αρχή παυσάτω..

Δεν πειράζει, το καρμπόν είναι σαν το αμάξι του τσακ, δεν έχει ανάγκη

Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

4. The Following 3 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (06-03-13), chrisgiapz3 (06-03-13), Nino (06-03-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP