Bazil Van Sinner (06-03-13), drbiloukos (06-03-13), Eleni (06-03-13), nikos1400 (06-03-13)
Δεν λέω να το κάνεις συστηματικά, σε εμένα πχ προέκυψε.
Είναι κάτι που σου παρέχει η ασφαλιστική (ίσως σαν τελευταία προσπάθεια να σε κρατήσει), δεν κάνεις κάτι κακό ή παράνομο.
Σου λέει (η ασφαλιστική), κύριε έληξε το συμβόλαιο σας, αν δεν προχωρήσεις σε ανανέωση λήγει σε 30 μέρες. Οκ μέχρι εδώ.
Η τροχαία που κολλάει δεν καταλαβαίνω αφού η εταιρεία θα σε καλύψει αν γίνει κάτι.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
η προθεσμια χαριτος ειναι για να καλυψει λογους ανωτερας βιας που δεν υπαρχει το ειδικο σημα ασφαλισης πχ απουσια στο εξωτερικο,εισαγωγη σε νοσοκομειο,θανατος ληπτη της ασφαλειας και δεκαδες αλλες περιπτωσεις.
Η τροχαια το θεωρει παραβαση γιατι πρωτον οι 9 στους δεκα θα σκεφτονταν εκ του πονηρου με πρωτο εμενα για να μην παρεξηγηθει και κανενας και δευτερο και σημαντικοτερο γιατι δεν μπορει να γνωριζει απο ποτε μεχρι ποτε ισχυει η προθεσμια και αν δεν εισαι τελειως ανασφαλιστος.
Μη μου πεις τωρα για τις βεβαιωσεις γιατι πρωτον ερχονται λιγο πρι ή και αφου εχει περασει ο μηνας αλλα και τι ποιο σημαντικο δεν μπορει να πιστοποιηθει η αυθεντικοτητα τους.
Δεκτόν.
Έχεις το ασφαλιστήριο μαζί + εμένα στο χαρτί, το οποίο ήρθε κανονικότατα με κούριερ στην ώρα του, ήταν σε επιστολόχαρτο της εταιρίας με τζίφρες ορίτζιναλ μπλε επάνω.
ANyway, αυτός προφανώς είναι ο νόμος οπότε πάσα αρχή παυσάτω..
Δεν πειράζει, το καρμπόν είναι σαν το αμάξι του τσακ, δεν έχει ανάγκη
![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Bazil Van Sinner (06-03-13), chrisgiapz3 (06-03-13), Nino (06-03-13)