Δηλαδή αν γίνει ατύχημα και φταίω εγώ (που δεν έχει γίνει ποτέ εδώ και 15 χρόνια αλλά ποτε δεν ξέρεις) πληρωνω εγώ και τα διεκδικώ από το ΝΠΙΔ οπέτε καλά κρασιά;
Όπως καταλάβατε προσπαθώ να γλιτώσω τα ασφάλιστρα για ένα μήνα![]()
Δηλαδή αν γίνει ατύχημα και φταίω εγώ (που δεν έχει γίνει ποτέ εδώ και 15 χρόνια αλλά ποτε δεν ξέρεις) πληρωνω εγώ και τα διεκδικώ από το ΝΠΙΔ οπέτε καλά κρασιά;
Όπως καταλάβατε προσπαθώ να γλιτώσω τα ασφάλιστρα για ένα μήνα![]()
Προσωπικά είχα την επιστολή στο ντουλαπάκι και κυκλοφορούσα κανονικά (κ εγώ εφόσον θα άλλαζα εταιρεία έκανα το ίδιο - καβάτζαρα ένα μήνα).
Ωραία, κάνε ένα ερώτημα στην ασφαλιστική ή στην Τροχαία.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Καλύτερα να μην το κάνεις έτσι όπως το σκέφτεσαι,ειδικά αν έχεις κλοπής-πυρός.
Δεν έχω !![]()
Επισης σημειωστε οτι η τροχαια δινει 2 η 3 μερες περιθωριο για να προσκομησεις ασφαληστηριο(με ισχη την ημερα της κλησης) κ διαγραφει την κληση.
Bazil Van Sinner (06-03-13), nikos1400 (06-03-13), Ptboul (06-03-13)
Bazil Van Sinner (06-03-13), Eleni (06-03-13)
Υπάρχει εναλλακτική. Είχα κάνει αίτηση για ασφάλεια στην Ιντεραμερικαν και μου έστειλαν το συμβόλαιο και το σήμα το οποίο είχα περιθώριο να το πληρώσω ένα μήνα. Κατά τη διάρκεια του μήνα το συμβόλαιο ίσχυε κανονικά.
Τελικά μόλις έληγε ο μήνας, έκανα συμβόλαιο στην εθνική το οποίο και πλήρωσα.
Τελικά 1 μήνας δωρεάν ασφάλεια.
η anytime παντως λεει οτι το συμβολαιο της ισχυει κανονικα με ολες τις καλυψεις (κλοπη, φωτια. τρομοκρατικες κτλ κτλ) για ενα μηνα μετα την ληξη...μου ετυχε προσφατα γιατι δεν το ειχα βαλει να πληρωνεται απο καρτα κ το ανανεωτηριο χαθηκε στο ταχυδρομειο....
Πιθανο σεναριο.
Αφηνεις απληρωτο το ασφαλιστηριο σου και εξαντλεις το μηνα κατα τον οποιο ειναι ασφαλισμενο.
Σου εχει ερθει ειδοποιητηριο πληρωμης βεβαιως το οποιο και κρατας.
Αν μεσα στο μηνα σε σταματησουν σε μπλοκο (οπου και θα σου ριξουν μια ξεγυρισμενη καμπανα) πας επι τοπου και πληρωνεις την παλια σου ασφαλεια.
Δεν πειραζει, θα αλλαξεις την επομενη φορα εταιρεια και συμβολαιο.
Με την προυποθεση οτι δεν κανεις καμια αλλαγη συμβολαιου παιρνεις κατευθειαν ασφαλιστηριο στα χερια σου. Αμανατι κ επιτοπου.
Ασφαλιστηριο που ισχυει απο τη ληξη του προηγουμενου και οχι απο την ημερα που πληρωνεις.
Με αυτο πας στην τροχαια (ειπαμε εχεις δυο τρεις μερες αερα) και σβηνεις την κληση σου.
ΥΓ. Δεν το εχω εφαρμοσει. Πιθανον να "μπαζει".
Απλα ενα διαστημα δεν κυκλοφορουσα το αμαξι και καθυστερησα να πληρωσω την ασφαλεια περιπου τρεις βδομαδες.
Οταν πληρωσα μου εδωσαν ασφαλιστηριο με εναρξη καμποσες μερες πριν.
Ακριβως τη μερα που εληγε το παλιο μου.
dark knight (25-05-13)