Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Κατάργηση Πανεπιστημιακού ασύλου

Ψήφισαν
88. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Να συνεχίσει να υπάρχει το Πανεπιστημιακό άσυλο

11 12,50%
  • Να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό άσυλο

77 87,50%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 364

Θέμα: Η κατάσταση στα ΑΕΙ και το Πανεπιστημιακό άσυλο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

οκ το εαακιτη το παιρνω πισω. λαθος μου.

Δεν ειπα οτι δεν εχουν κανει εργο ρε πατρινε.

Ομως η υπαρξη τους σημερα ειναι καθαρα ψηφοθηρικη. Και αυτο επιτυγχανεται σε μεγαλο ποσοστο με απλες μεθοδους φανατισμου και πλυσης εγκεφαλου.

Η σχολη μου εχει συμμετασχει σε απεργιες που δε φανταζεσαι. Εχουμε κανει καταληψη και για τον πολεμο στη γαζα. Συμβολικη φυσικα. Αλλα τα μαθηματα χαθηκαν φυσικα. Μια παραταξη σε μια σχολη θα επρεπε να ασχολειται και με τα θεματα της σχολης. Πχ ποιοτητα εργαστηριων-μαθηματων εργασιακα διακιωματα κλπ. Στο πολυτεχνειο ειναι πιο οργανωμενοι σε σχεση με εμας. Τουλαχιστο μιλαω για τις σχοελς της αθηνας που ξερω.

Παρε κι εσυ λοιπον πισω το φραση βολεμενος γιατι ηδη στα 22 μου εχω και 500 ενσημα. Που ξερεις πολυ καλα οτι σημαινει δουλεια παραλληλα με τη σχολη. Που σημαινει οτι παιρνω ρεπο η χανω μεροκαματο οταν προγραμματιζω να δωσω μαθημα. Με τις αναταραχες ξερεις ποσες μερες δε δουλεψα και δεν εδωσα και μαθηματα? δεν ξερεις...

Επισης η εμπειρια μου μου λεει οτι οι περισσοτεροι που ειναι φανατισμενοι ουδεμια σχεση εχουν με δουλεια. Δεν εχουν ιδεα πως ειναι να δουλευεις.

τα υπολοιπα με πμ αν θες γιατι δε βγαζει πουθενα

2. The Following User Says Thank You to Dimzan For This Useful Post:

katsaraios (22-03-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimzan Εμφάνιση μηνυμάτων
    οκ το εαακιτη το παιρνω πισω. λαθος μου.

Δεν ειπα οτι δεν εχουν κανει εργο ρε πατρινε.

Ομως η υπαρξη τους σημερα ειναι καθαρα ψηφοθηρικη. Και αυτο επιτυγχανεται σε μεγαλο ποσοστο με απλες μεθοδους φανατισμου και πλυσης εγκεφαλου.

Η σχολη μου εχει συμμετασχει σε απεργιες που δε φανταζεσαι. Εχουμε κανει καταληψη και για τον πολεμο στη γαζα. Συμβολικη φυσικα. Αλλα τα μαθηματα χαθηκαν φυσικα. Μια παραταξη σε μια σχολη θα επρεπε να ασχολειται και με τα θεματα της σχολης. Πχ ποιοτητα εργαστηριων-μαθηματων εργασιακα διακιωματα κλπ. Στο πολυτεχνειο ειναι πιο οργανωμενοι σε σχεση με εμας. Τουλαχιστο μιλαω για τις σχοελς της αθηνας που ξερω.

Παρε κι εσυ λοιπον πισω το φραση βολεμενος γιατι ηδη στα 22 μου εχω και 500 ενσημα. Που ξερεις πολυ καλα οτι σημαινει δουλεια παραλληλα με τη σχολη. Που σημαινει οτι παιρνω ρεπο η χανω μεροκαματο οταν προγραμματιζω να δωσω μαθημα. Με τις αναταραχες ξερεις ποσες μερες δε δουλεψα και δεν εδωσα και μαθηματα? δεν ξερεις...

Επισης η εμπειρια μου μου λεει οτι οι περισσοτεροι που ειναι φανατισμενοι ουδεμια σχεση εχουν με δουλεια. Δεν εχουν ιδεα πως ειναι να δουλευεις.

τα υπολοιπα με πμ αν θες γιατι δε βγαζει πουθενα
    φιλε μου θα μου πεις εμενα οτι δεν εχω ιδεα τι ειναι δουλεια την στιγμη που φοιτητης δουλευα 2 δουλειες? να μου πεις τι? δουλευα σε μπαρ τα βραδια και το πρωι πηγαινα οικοδομη και εστρωνα πλακακια. θα μου μιλησεις εσυ εμενα για δουλεια που στον ελευθερο χρονο μου προσπαθουσα να κοιμηθω λιγο παραπανω?στα 22 μου φιλε μου ειχα ηδη μαζεψει χρηματα και ανοιξα γυμναστηριο με τον αδερφο μου γιατι το πτυχιο μου φροντισαν οι ιδιοι που θελουν να καταργησουν το ασυλο να το κανουν ισαξιο με τα πτυχια που εχουν τα ιεκ και οι σχολες τις βουλγαριας. ασε μας λοιπον που θα πεις την κουβεντα σου εσυ σε εμενα.και αν πραγματι εισαι παιδι το οποιο στα 22 εχεις ενσημα τοτε ενας λογος παραπανω να ντρεπεσαι για αυτα που ειπες παραπανω.
    δεν εχω να πω τιποτα με pm σε κανεναν.
    η αρχη του τελους φτανει και δυστυχως φτανει απο την δικη μας νεολαια που αποσβολωνεται απο τις αηδιες και τα φουμαρα που δειχνει η τηλεοραση. αντι να ασχοληστε με τον πισινο της πετρουλας ανοιξτε τα ματια σας και ασχοληθητε με τα προβληματα αυτης της ερμης χωρας σαν νεολαια και οχι με το τι στρινγκ της καθε βιολας που πετανε στην τηλεοραση για να τραβηξουν την προσοχη σας και να αποσπασουν το ενδιαφερον απο αλλα σοβαρα προβληματα που στο τελος τα περνανε απαρατηρητα.

απεχω πλεον απο το θεμα και το θεωρω προσβλητικο για την μνημη καποιον ανθρωπων.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP