Αρχικό μήνυμα απο
Dimzan
οκ το εαακιτη το παιρνω πισω. λαθος μου.
Δεν ειπα οτι δεν εχουν κανει εργο ρε πατρινε.
Ομως η υπαρξη τους σημερα ειναι καθαρα ψηφοθηρικη. Και αυτο επιτυγχανεται σε μεγαλο ποσοστο με απλες μεθοδους φανατισμου και πλυσης εγκεφαλου.
Η σχολη μου εχει συμμετασχει σε απεργιες που δε φανταζεσαι. Εχουμε κανει καταληψη και για τον πολεμο στη γαζα. Συμβολικη φυσικα. Αλλα τα μαθηματα χαθηκαν φυσικα. Μια παραταξη σε μια σχολη θα επρεπε να ασχολειται και με τα θεματα της σχολης. Πχ ποιοτητα εργαστηριων-μαθηματων εργασιακα διακιωματα κλπ. Στο πολυτεχνειο ειναι πιο οργανωμενοι σε σχεση με εμας. Τουλαχιστο μιλαω για τις σχοελς της αθηνας που ξερω.
Παρε κι εσυ λοιπον πισω το φραση βολεμενος γιατι ηδη στα 22 μου εχω και 500 ενσημα. Που ξερεις πολυ καλα οτι σημαινει δουλεια παραλληλα με τη σχολη. Που σημαινει οτι παιρνω ρεπο η χανω μεροκαματο οταν προγραμματιζω να δωσω μαθημα. Με τις αναταραχες ξερεις ποσες μερες δε δουλεψα και δεν εδωσα και μαθηματα? δεν ξερεις...
Επισης η εμπειρια μου μου λεει οτι οι περισσοτεροι που ειναι φανατισμενοι ουδεμια σχεση εχουν με δουλεια. Δεν εχουν ιδεα πως ειναι να δουλευεις.
τα υπολοιπα με πμ αν θες γιατι δε βγαζει πουθενα