Εεεε..ρε μπ@υρδέλο που καταντήσαμε.
Σήμερα έμαθα ότι για να διαγράψω τον μικρό που είναι φαντάρος απ την ασφάλιση του ΤΑΥΤΕΚΩ πρέπει να κατεβώ στην Αθήνα!!!

Τοιχοκόλληση στα κεντικά του ΕΟΠΥΥ Θεσ/νίκης :
Οι ασφαλισμένοι του ΤΑΠ ΟΤΕ το οποίο έκλεισε οριστικά από 1-2-2013 για έκδοση βιβλιαρίων, θεωρήσεις, ανανεώσεις, διαγραφής μελών (εδώ είμαι εγώ), εκδόσης πράσινης κάρτας εξωτερικού πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά και μόνον στο ΤΑΤΕΥΚΩ Αθηνών, Σταδίου 54.
Εδώ να διευκρινίσω ότι στον κλάδο υγείας ανήκω στο ΤΑΥΤΕΚΩ, αλλά μισθοδοτικά στο ΙΚΑ.
Αντε και κατέβηκα Αθήνα να δώ και κανένα φίλο, μετά όμως, πρέπει το ΤΑΤΕΥΚΩ να στείλει έγγραφο στο ΙΚΑ για την αφαίρεση του χρηματικού ποσού των 40ε που πληρώνω για το μερίδιο του γιού απ τον Νοέμβριο αφού ήδη από τότε στην ουσία είναι ανασφάλιστος.
Σε ερώτηση μου στο ΤΑΤΕΥΚΩ πως και πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησαν, άγνωστο γιατί δεν γνωρίζουμε την διαδικασία, πιθανόν μετά την διαγραφή του, ίσως θα πρέπει να πάτε μόνος στα κεντρικά του ΙΚΑ και να ζητήσετε να σταματήση η παρακράτηση καθώς και να σας επιστραφούν αυτά που συνεχίζετε να καταβάλλεται απ τον Νοέμβριο.
Τόσο καλά, τόσο απλά.