Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Κατάργηση Πανεπιστημιακού ασύλου

Ψήφισαν
88. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Να συνεχίσει να υπάρχει το Πανεπιστημιακό άσυλο

11 12,50%
  • Να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό άσυλο

77 87,50%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 364

Θέμα: Η κατάσταση στα ΑΕΙ και το Πανεπιστημιακό άσυλο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο patriNOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειναι φανερο οτι δεν εχεις ιδεα του τι γινεται γυρω σου. οι δαπιτες και οι πασπιτες ειναι αυτοι που φερνουν μπραβους στις συνελευσεις γιατι παντα πανε να ανοιξουν τσαμπουκαδες στους ανεξαρτητους και στους αριστεριστες και παντα ξυλο τρωνε....
    οσο για το αν αλλαζει κατι με το ασυλο εισαι πολυ βαθια νυχτωμενος αγορι μου.
    επισης θα ηθελα να σου αναφερω οτι αυτοι που κανουν ζημιες στα πανεπιστημια δεν ειναι οι αριστεροι και οι ανεξαρτητοι αλλα οι χρυσαυγιτες οι αναρχικοι και οι αστυνομικοι(ασφαλιτες) που μπαινουν μεσα στα πανεπιστημια επωφελουμενοι τις κακης διατυπωσης του ασυλου.
    λυπαμαι ειλικρινα που ακουω εναν φοιτητη να λεει τα λογια που ειπες και που υπαρχει τοσος στ@ρχιδισμος σε θεματα υψιστης σημασιας οπως το προαναφερθεν σε ατομα της γενιας σου γενιας μου γενιας του μελλοντος..

Υ.γ ολα απο ενα πολυτεχνειο αρχιζουν......

Η σχολη που ειμαι ειναι το φυσικο Αθηνας το οποιο σχεδον διοικειται απο το ΚΚΕ. Σε συνεργασια πολλες φορες με τα εαακ η τις αγωνιστικες κινησεις κανουν οτι τους καπνισει.

Αυτοι οι ιδιοι (οι αριστεροι) βριζουν εμας τους ανεξαρτητους (οχι δαπ-πασπ αλλα ανεξαρτητοι) που πηγαμε να δημιουργηθουμε για να βελτιωσουμε καποια πραγματα στη σχολη.

Διοτι οι ομιλητες του ΚΚΕ στη σχολη μας ειναι 8ο ετος και δεν τους νοιαζει να τελειωσουν τη σχολη. Διοτι τωρα που βγηκαν οι ανεξαρτητοι οι αριστεροι δεν κατεβασαν καταληψεις σε φοβο μην χασουν ψηφους.

Ξερω πολυ καλα τι γινεται στη σχολη μου και δε θα με πληροφορησεις εσυ. Εαν παλι συνεχισεις να μου επιτιθεσαι απλα θα σε αγνωω.

Βρες επιχειρηματα.

Οταν αγαπητε "παιρνεις γραμμη" απο το κομμα τοτε δεν εχεις ελπιδες σα φοιτητης και ανερχομενος βουλευτης να εκφρασεις κατι καινουριο. Η γραμμη του κομματος σε οδηγει να αναπαραγεις το ιδιο σαπιο συστημα που ισχυει στην πολιτικη. Ειτε μιλαμε για πασοκ-νδ-κκε-συριζα. Εφοσον αυτοι συο λενε πως θα κινηθεις θα γινεις ιδιος με αυτους. Διεφθαρμενος, κλεφτης, ψευτοιδεολογος.

ΥΓ και επισης αν ειδες και διαβασες τα ποστ μου ειπα οτι δε γινεται να καταργησουμε το ασυλο εμ σημερινα δεδομενα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 24-03-10 στις 12:13 Αιτία: ...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimzan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σου εαακιτη!

Η σχολη που ειμαι ειναι το φυσικο Αθηνας το οποιο σχεδον διοικειται απο το ΚΚΕ. Σε συνεργασια πολλες φορες με τα εαακ η τις αγωνιστικες κινησεις κανουν οτι τους καπνισει.

Αυτοι οι ιδιοι (οι αριστεροι) βριζουν εμας τους ανεξαρτητους (οχι δαπ-πασπ αλλα ανεξαρτητοι) που πηγαμε να δημιουργηθουμε για να βελτιωσουμε καποια πραγματα στη σχολη.

Διοτι οι ομηλιτες του ΚΚΕ στη σχολη μας ειναι 8ο ετος και δεν τους νοιαζει να τελειωσουν τη σχολη. Διοτι τωρα που βγηκαν οι ανεξαρτητοι οι αριστεροι δεν κατεβασαν καταληψεις σε φοβο μην χασουν ψηφους.

Ξερω πολυ καλα τι γινεται στη σχολη μου και δε θα με πληροφορησεις εσυ. Εαν παλι συνεχισεις να μου επιτιθεσαι απλα θα σε αγνωω.

Βρες επιχειρηματα.

Οταν αγαπητε "παιρνεις γραμμη" απο το κομμα τοτε δεν εχεις ελπιδες σα φοιτητης και ανερχομενος βουλευτης να εκφρασεις κατι καινουριο. Η γραμμη του κομματος σε οδηγει να αναπαραγεις το ιδιο σαπιο συστημα που ισχυει στην πολιτικη. Ειτε μιλαμε για πασοκ-νδ-κκε-συριζα. Εφοσον αυτοι συο λενε πως θα κινηθεις θα γινεις ιδιος με αυτους. Διεφθαρμενος, κλεφτης, ψευτοιδεολογος.

Περαστικα!

ΥΓ και επισης αν ειδες και διαβασες τα ποστ μου ειπα οτι δε γινεται να καταργησουμε το ασυλο εμ σημερινα δεδομενα
    φιλε μου κατ αρχην δεν ειμαι εαακιτης και ουτε σε χαρακτηρισα για τα πολιτικα σου πιστευω. καλο ειναι λοιπον να αναιρεσεις τα οσα μου προσαπτεις. σε ενημερωνω λοιπον οτι υπηρξα ενεργο μελος των φοιτητων κατα την θητεια μου στο πολυτεχνειο και σε ενημερωνω οτι αν δεν υπηρχαν αυτοι που εσυ χαρακτηριζεις αδιαφορους ως προς την αποφοιτηση τους εσυ τωρα θα πληρωνες για να σπουδασεις, και δεν ξερω καν αν θα ειχες το δικαιωμα να εκφραστεις ελευθερα χωρις να φοβασαι να μην σε εκτελεσουν. καλο θα ειναι να διαβασεις λιγο την ιστορια ,για να καταλαβεις τι ρολο εχουν παιξει αυτοι οι αδιαφοροι ως προς την φοιτηση τους φοιτητες, στο οτι εσυ μπορεις να πας για καφε με παραπανω απο ενα φιλο σου. επισης θα ηθελα να σου αναφερω οτι ειναι 8α και 9α ετη αυτοι οι "αλητες" που δεν ενδιαφερονται για τιποτα αλλο εκτος απο τα κομματικα, γιατι πολλοι απο τους καθηγητες της σχολης σου τους κοβουν εσκεμμενα λογω πολιτικης γραμμης. αν εισαι τοσο αθωος που δεν πιστευεις οτι μεσα στο πανεπιστημιο και στην σχολη σου υπαρχουν τετοιες κλικες τοτε κοιμασαι τον υπνο του δικαιου και αγνοεις την πραγματικη ζωη και τον πραγματικο κοσμο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 24-03-10 στις 12:16 Αιτία: ...

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP