Βασικά ρε παιδια ενδεικτικη ημερομηνια παράδοσης το χαρτί λεει 13 Ιουνίου.Παίζει ναρθει πιο νωρίς???![]()
Βασικά ρε παιδια ενδεικτικη ημερομηνια παράδοσης το χαρτί λεει 13 Ιουνίου.Παίζει ναρθει πιο νωρίς???![]()
Υπομονη, αρχες Ιουνη θα το εχεις
Εμεις παραγγειλαμε 18 Ιουνιου, παραλαβαμε 5 Σεπτεμβρη
karavag116d (20-03-13)
Το οτι οι γριλλιες ειναι "φιμωμενες" κατα το ημισυ εχει να κανει με την αεροδυναμικη, ειναι μεσα στο efficient dynamics concept
I_MNL (15-04-13)
Οχι, δεν νομιζω οτι θα κανεις καπου κακο
Δεν ξέρω πολλά, αλλά αφού πήρες το 116d, αυτό σημαίναι πως σ'ενδιαφέρει ΚΑΙ η οικονομια αλλά και η άνεση. Με 16άρες ζάντες, αυτς τα δυο είναι π,ολύ καλά. Με τις 17άρες, λιγότερη άνεση, πιο υψηλή κατανάλωση καυσίμου, υψηλότερο κόστος αλλαγής ελαστικών και χαμηλότερη μεγιστη τελική ταχύτητα.
Αν το αμάξι σου αρέσει, άφησε το όπως είναι: είναι κούκλος κατά τη γνώμη μου
:-)![]()
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
120ie87 (27-02-14)
Κοίτα ενας φίλος σε άλλη μαρκα ντιζελ εχει 18αρες και δεν υπάρχει τρελη διαφορα.οι 16αρες ειναι αρκετα μικρες.εξάλλου τις εχω κλεισει ηδη.τωρα η ροη του αερα στη μασκα δεν ξερω ποσα ml θα αυξησει την κατανάλωσει πραγματικά.Ασχετο αλλα ειδα ενα σημερα στη Χαλκιδα οπως ακριβως το περιμενω και ειναι οντως κουκλα. Αν και οι περισσοτεροι παλαιοτεροι κατοχι διαφωνουν!