Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Θέμα: ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    24-12-09
    Περιοχή
    South
    Ηλικία
    46
    Μηνύματα
    2.121
    Thanked
    3802
    Rides
    3

    Προεπιλογή

    O Παυλος Τσιμας ειχε κανει πριν λιγο καιρο ενα ντοκυμαντερ στο Μεγκα με θεμα τη δημοσια παιδεια στη Φιλανδια σε συγκριση με της Ελλαδας. Εξαιρετικο!

    Εμενα μου εμεινε πιο πολυ απο ολα το ''Τα περισσότερα ελληνόπουλα πάνε άκεφα σε άθλια δημόσια σχολεία, που μοιάζουν σαν γκαράζ αυτοκινήτων. Θα συναντήσουν δασκάλους, στην πλειονότητά τους σκυθρωπούς και δίχως όρεξη...'' Απιστευτη εικονα στο μυαλο μου...

  2. #2
    Εγγραφή
    28-12-09
    Ηλικία
    98
    Μηνύματα
    1.575
    Thanked
    2228
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    απο την στιγμη που εγινε το'' υπουργειο παιδειας και θρησκευματων''....χαθηκε ισως η εννοια την παιδειας με την βαθυτερη το εννοια!
    Βασικά από την στιγμή που το << θρησκευμάτων >> αντιπροσωπεύει τους μαυρορομπίτες κληρικούς μας, και όχι αυτό που λέει η λέξη δηλαδή το ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ. (μη μπλέκουμε την θρησκεία με αυτούς που την αντιπροσωπεύουν).

    Όσο για το άλλο, εγώ είμαι σίγουρος ότι με τη νοοτροπία μας ακόμα και το 17% του ΑΕΠ να δίναμε στην παιδεία τα ίδια κόπρανα θα ήμασταν.

    120 εργάσιμες το χρόνο μεγάλη δουλειά!!!!

    Κρίμα γιατί και τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ μας χρόνια είναι ΚΑΙ τίποτα δημιουργικό δεν αποκομίζουμε από εκείνη την ηλικία, ΤΙΠΟΤΑ όμως.-

    Τώρα να πω τι θα μπορούσαμε να κάνουμε;
    Πιστεύω είμαι πολύ μικρός ακόμα (σε γνώσεις) αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι να αλλάζεις ένα θεσμό από την κορυφή. Όπως αυτό που γίνεται τα τελευταία 15 χρόνια που αλλάζουν ΜΟΝΟ τα πόσα μαθήματα θα δίνουμε στην Γ λυκείου.

    Ή νομίζει κανείς ότι κερδίζει - παίρνει κάποιο εφόδιο από το Πολυτεχνείο - Πανεπιστήμιο; Μιλαώ πάντα σε σχέση με τον χρόνο και κόπο που ξοδεύει.

    Έχουμε μείνει στο να βαυκαλιζόμαστε και να κοκορευόμαστε με κατορθώματα ΑΛΛΩΝ, Ελλήνων μεν ΑΛΛΩΝ δε, γιατί όπως και να το κάνουμε ο Στάθης έχει και μπορεί να έχει Μ6, όχι εγώ, ώστε να λέω ότι έχω ένα φίλο που έχει Μ6 κτλ κτλ. Οι αρχαίοι Έλληνες μια χαρά τα κατάφεραν και αν ΕΝΑΣ από αυτούς ζούσε τώρα (ακόμα και ο χειρότερος δούλος) πιστεύω θα αυτοκτονούσε.

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP