Αρχικό μήνυμα απο
Dimzan
Για να τα πω και πιο χυμα αυτους που ενοχλει η αρση του ασυλου ειναι οι αριστερες κομματικες οργανωσεις των σχολων. Αυτοι ειναι που λιγο πολυ εχουν την ταση να τα σπανε, να κανουν καταληψεις κλπ κλπ και προφανως με αυτο τον τροπο προωθουνται τα συμφεροντα των αριστερων κομματων.
Διοτι αν καταργηθει το ασυλο σιγα σιγα θα καταργηθουν και τα κομματα στις σχολες. Η τουλαχιστο δε θα μπορουν να λειτουργουν με τον τροπο που λειτουργουν σημερα. Κι αυτο σημαινει οτι οσο λιγοτερους νεους τσιμπησουμε τοσο λιγοτερους υποψηφιους "πελατες" εχουμε.
Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα με το ασυλο. Ειτε υπαρχει ειτε δεν υπαρχει θα πηγαινω στο πανεπιστημιο μου να κανω μαθημα. Δεν αλλαζει κατι.
Για τους αριστερους φανατισμενους ομως ειναι σαν να τους κοβετε τη μιλια. Και θα γινει μετα οτι εγινε περσυ με το γρηγοροπουλο...Δυστυχως..
Εντελώς πληροφοριακά πάντως, καμία παράταξη (πλην ΔΑΠ που είχε ταχτεί με την πρώην κυβέρνηση στο θέμα αυτό, αν και τώρα έχει αρχίσει να τα γυρνάει) δεν θέλει την κατάργηση του ασύλου. Άρα, σαν τρίτος έχω να σου πω ότι δεν είναι μόνο θέμα αριστεριστών το άσυλο. Άλλωστε, οι περισσότεροι ξυλοδαρμοί φοιτητικών παρατάξεων, γίνονται μεταξύ ΠΑΣΠ και ΔΑΠ (δες τι γίνεται στην ΑΣΟΕΕ συνέχεια), οπότε αν καταργηθεί το άσυλο, έχουν να μπουν μέσα πολλοί μέλλοντες βουλευτές των δύο κομμάτων εξουσίας. Γι'αυτό, ας βλέπουμε λίγο πιο ανοιχτά τα πράγματα και ας μη στοχοποιούμε και στο λέει αυτό κάποιος που έχει τσακωθεί σχεδόν με όλες τις παρατάξεις της σχολής του, αφού όλες έχουν τα στραβά τους. Απλά κάποιες φανατίζονται από ιδεολογία, ενώ κάποιες άλλες υπηρετώντας σκοπιμότητες και θέλοντας να κάνουν τα καλά παιδιά ώστε να βολευτούν σε καμιά θεσούλα στο μέλλον. Κακός ο φανατισμός, απ'όπου κι αν προέρχεται, αλλά προσωπικά αναγνωρίζω και κάποια πράγματα.
Σαν φοιτητής που είσαι, φαντάζομαι ότι τα ξέρεις όλα αυτά από πρώτο χέρι, όπως κι εγώ. Και το άσυλο, οφείλουμε να το προασπίζουμε και όχι να αδιαφορούμε γι'αυτό. Γιατί αν δεν το προστατέψουμε εμείς πρώτα, δεν πρόκειται να το κάνει κανένας αστυνομικός και καμία κρατική αρχή.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong