Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    22-02-11
    Περιοχή
    underworld
    Ηλικία
    51
    Μηνύματα
    5.475
    Thanked
    15081
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Τη νομοθετική δυνατότητα να μπορούν να προσλαμβάνουν νέους άνεργους με μισθούς 300 ευρώ το μήνα για μερική απασχόληση ζήτησαν εκπρόσωποι 11 πολυεθνικών εταιρειών από τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

    Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», στη σύσκεψη που έγινε πριν από λίγες ημέρες μεταξύ των επιχειρηματιών και του υπουργείου Ανάπτυξης, οι εκπρόσωποι των πολυεθνικών εκτός από διευκολύνσεις που αφορούν στη γραφειοκρατία και στη μείωση του κόστους της ενέργειας έθεσαν και θέμα περαιτέρω μείωσης των ημερομισθίων στην Ελλάδα.

    «Σε μια χώρα όπου η ανεργία στους νέους έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα, δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί πρέπει να υπάρχει η δέσμευση του κατώτατου ημερομισθίου», ανέφερε διευθυντικό στέλεχος εταιρείας ζυμαρικών σύμφωνα με το δημοσίευμα.

    Στο αίτημα των πολυεθνικών ο κ. Χατζηδάκης φέρεται να απάντησε διπλωματικά δηλώνοντας αναρμόδιος και υποσχέθηκε να ενημερώσει τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση για το θέμα.

    πηγη"kaikwlodinw"

  2. The Following 4 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

    gant (04-03-13), nikos1400 (04-03-13), Ptboul (04-03-13), Stathis (04-03-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP