-
Επανερχομαι στο θεμα... Πριν περιπου ενα μηνα και μετα απο την αποφαση που πηρα να επισκευασω τελικα τον κινητηρα εγινε η επισκευη στο Αργος απο ανθρωπο με εμπειρια στην μαρκα-για να μην κανω διαφημιση η δυσφημιση- ο οποιος και ειχε κανει την αρχικη μετατροπη σε 2,6. Εκει αλλαχτηκαν μετα απο αρκετη αναμονη λογω παραγγελιας τα ελατηρια των πιστονιων γυαλιστηκε το μπλοκ εγινε σερβις στο καπακι με ολα τα παρελκομενα και γενικοτερα εγινε μια πληρη επισκευη συμφωνα με τα λεγομενα του μηχανικου. Το αμαξι στρωθηκε ευλαβικα και μεχρι στιγμης εχει κανει 2000 χλμ. Παρολα αυτα το αμαξι εξακολουθει να καιει λαδι και μεχρι σημερα εχω συμπληρωσει 2 λιτρα λαδιου. Το αυτοκινητο δουλευει πολυ σωστα νιωθω οτι εχει νευρο οπως παλια και γενικοτερα εχει μια ομαλη λειτουργια αλλα η καταναλωση λαδιου θεωρω οτι ειναι υπερβολικη! Ο μηχανικος μου ειπε να συνεχισω με αυτη την ηπια οδηγηση οταν τον ειχα επισκεφθει αρχικα μετα απο 700 χλμ που ειδα οτι ειχε καψει μια σεβαστη ποσοτητα λαδιου και μου ειπε συμπληρωσε και θα δουμε.Ειμαι πολυ απογοητευμενος και στεναχωρημενος διοτι απο οτι βλεπω το αμαξι εξακολουθει να καιει λαδι...Ειναι φυσιολογικο; Θεωρησα σωστο και επειτα απο προτροπη του μηχανικου να μην πεταξω το μοτερ και να βαλω ενα μτχ με οτι προβληματα μπορουν να προκυψουν αλλα να εχω ενα μοτερ που το γνωριζω απο το πρωτο χιλιομετρο της ζωης του επισκευασμενο.
Ποιες οι αποψεις σας επι του θεματος;
Σας ευχαριστώ
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP