Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο S8N Στις τιμές, ο συγκεκριμένος βγάζει από τη μύγα ξύγκι. Όπου βλέπεις χαμηλή προσφορά, ψάξ' το καλά. πως το εννοεις?
S8N (01-03-13)
Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 πως το εννοεις? Εννοώ ότι ο τύπος είναι έμπορος με όλη τη σημασία της λέξεως.
Αρχικό μήνυμα απο S8N Εννοώ ότι ο τύπος είναι έμπορος με όλη τη σημασία της λέξεως. αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο... παντως για δυο περιπτωσεις που ξερω οτι ψωνισαν κασερι απο αυτον, δεν εκοψε τιποτα...
Αρχικό μήνυμα απο S8N Εννοώ ότι ο τύπος είναι έμπορος με όλη τη σημασία της λέξεως. 850 ευρω ειδη εκοψε απο το τηλ . . . Θα παω και εγω μαλλον μαζι του ισως εχει κατι και για εμενα !!! !!!!!
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 850 ευρω ειδη εκοψε απο το τηλ . . . Θα παω και εγω μαλλον μαζι του ισως εχει κατι και για εμενα !!! !!!!! 518 Ε34 ασπρο ψαχνω με 15αρες αραχνοτες φιλε . . . Αν δεις κατι πες μου !!!
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 518 Ε34 ασπρο ψαχνω με 15αρες αραχνοτες φιλε . . . Αν δεις κατι πες μου !!! Ρε συ! Είσαι άτυχος! Ξαναπουλήθηκε το λευκό το δικό "μας"...
Detailing Madness
Κανονισμός του Φόρουμ