Εχω παρακολουθησει το ακολουθο σεμιναριο και το προτεινω ανεπιφύλακτα.
https://www.drivingacademy.gr/index....&id=7&Itemid=8
Γινεται στο παλιο αεροδρομιο του ελληνικού και ειναι μάλλον το μοναδικο στην Ελλάδα για πισωκινητα και καταστασεις drift κτλ.
Ποιο ειναι το κοστος ?
Bazil Van Sinner (27-02-13), zungui (28-02-13)
Εγω δεν ξαναμπαινω σε ζ4 που οδηγαει γυναίκα, την πατησα μια φορα με την Σασα και κοντεψα να μείνω φυτό ...
Σκαρα για ποδήλατο πάρε οροφής, αν δεν έχεις το εργαλείο που κάνουν τις τρύπες στην ζώνη πες μου να στο φέρω σε μια συνάντηση...
βάλε λάστιχα άνοιξε το dsc και δεν χρειάζεσαι τπτ... Αν θες να δείξεις οτι ξέρεις να οδηγας βγάλε την πρώτη σκάλα στα συστηματα το 80% των οδηγών αυτο κάνουν ...
Να πας driving academy.
UP YOURS!
deepBLUE (27-02-13), Eleni (04-03-13), Stunt Mike (28-02-13), zungui (28-02-13)
Σωστα για δες Driving academy Practice
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
εξαρταται... να οδηγάω ξέρω, το αμάξι δεν ξέρω. Θελω να πώ ότι στόχος μου δεν είναι να ζωγραφίζω μαργαρίτες στο δρόμο αλλα αν γίνει κάτι να ξέρω τι θα κανω και πως θα αντιδράσει το αμάξι. Σημερα για παραδειγμα μόνο άγκυρα δεν πέταξα στην αττικη οδό που μπήκε ένας μπροστά μου...χαχα θα μπορούσα να είμαι πιο άνετη, αυτό θέλω να κάνω και το DTC θα μείνει για καιρό on.![]()
zungui (28-02-13)
πες μου οτι εχεις και μπαρμπα φανοποιο??? θυμιζεις μια παλια φιλη στο φορουμ...!!!
Οτι μαθαινεις καλο ειναι.... με την ιδια λογικη, θα επρεπε να πας και σε σχολη ασφαλους οδηγησης απο τοτε που πηρες το διπλωμα... γιατι οι αντιδρασεις σε περιπτωση αναγκης αφορουν το οδηγο και οχι το αυτοκινητο...
Και εχουν σχεση με εμπειρια/αντιληψη/αντανακλαστικα/ΤΥΧΗ...
Τα bmw εχουν πολυ καλο dsc/dtc, λειτουργει αψογα,αν το εχεις ανοιχτο, δεν εχεις να φοβηθεις τις "βρωμες" που λεγανε οι παππουδες μας για τα πισωκινητα...
αρα βαλτα ολα στο on, και τσιμεντολιθο στο γκαζι... το νου σου αν δεις τα σκουρα πηδηξε απ το παραθυρο!