-
Ζεστο δουλευει κανονικα. Απλα εγω πιστευω οτι συμβαινει επειδη πεφτουν οι στροφες του ρελαντι πολυ γρηγορα. Μενω γερμανια και εχει λιγο κρυο εδω. Λογικο ειναι να χριαζεται λιγο χρονο να ζεσταθει το μοτερ. Δεν ειναι λογικο μεσα στο πρωτο λεπτο να χαμιλωνει το ρελαντι και απο 900 στροφες που ξεξιναει να πεφτει σε ενα λεπτο στις 600 με 500 που τοσες εχει οταν ειναι ζεστο το μοτερ. Εγω καθε πρωι περιμενω μεσα στο αμαξι και πατω ελαφρος το γκαζι για να κρατησει τις 1000 στροφες καθαρα κ ετσι δεν εχω προβλημα ουτε τρεμει μετα ουτε ρεταρει ουτε τιποτα. Ξεπαγιαζω λιγο αλλα απτο να μου κανει μεγαλυτερη ζημια καλυτερα ετσι, μεχρι να βρω μια λυση και οσο ποιο οικονομικη γινατε γιατι ειναι πολλα τα λεφτα. Θα ερχισω να ψαχνομαι και σε αλλα συνεργεια σιγα σιγα απλα ρωταω και σας επειδη ξερετε ή εχετε ακουσει κατι να ξερω πανω κατω τι παιζει να μην πιαστω κορο'ιδο. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι το κανει αυτο. Το καλοκαιρι πχ τρεμει λιγο στην αρχη αλλα λογο ζεστης ζεσταινεται κ η μηχανη ποιο γρηγορα κ δεν εχω θεμα δεν προλαβαινει να αρχισει να τρεμει. Και σημερα δουλευε η μηχανη και ανοιξα το καπο και ακουγοτανε λες και ψιλοσφυριζε πως κανει οταν δεν ειναι καλα κουμπομενο το κολαρο που συνδεετε με το φιλτρο αερος;
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP