Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο m_sak Μακαρι να βρεθει..μας τρομαξες λιγο..μεχρι να το ανοιξω να δω οτι δεν ειναι το δικο σου.λεω εχει γουστο Στάλθηκε από το HTC Desire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 η καρδιά μας στην κούλουρη πήγε ...
bill_m3 (27-02-13), Leonidas_E39 (27-02-13)
αντε ρε Κωστα,μας τρομαξες!!! ...κριμα βεβαια για τον συναδελφο,αλλα για να ειμαι ειλικρινης συνηθως δεν προσεχω Renault Clio στο δρομο!!! ...παρ'ολα αυτα θα εχω το νου μου.
Αρχικό μήνυμα απο m_sak Μακαρι να βρεθει..μας τρομαξες λιγο..μεχρι να το ανοιξω να δω οτι δεν ειναι το δικο σου.λεω εχει γουστο Στάλθηκε από το HTC Desire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 η καρδιά μας στην κούλουρη πήγε ... Αρχικό μήνυμα απο aristent αντε ρε Κωστα,μας τρομαξες!!! ...κριμα βεβαια για τον συναδελφο,αλλα για να ειμαι ειλικρινης συνηθως δεν προσεχω Renault Clio στο δρομο!!! ...παρ'ολα αυτα θα εχω το νου μου. Σορυ μποϊς !! Επρεπε να γράψω στον τίτλο " όχι το δικό μου....που τέτοια τύχη..!!
aristent (27-02-13), bill_m3 (27-02-13), PANOS-E60 (27-02-13), Ptboul (28-02-13)
Κανονισμός του Φόρουμ