chrisgiapz3 (27-02-13), zungui (28-02-13)
Στρατο,
βρήκα μία στην autoplus θα πάω να την δώ το απόγευμα και θα σου πώ. Στο ιντερνετ (που συμβαίνουν όλα) έχω δει Ζ4 με αρκετά διαφορετικές σχάρες για ποδήλατο. Ζαντες ε... χμ θα πάω λίγο αργότερα να το τραβήξω φωτο να το δείς...
Στρατο,
δεν έχω λόγια!!! Ναι Αθήνα μένω. Στην BMW που πήρα μου είπαν ότι δεν βγαίνει πια.. να ζήτήσω την πηγή σου;
και η λίστα μπορεί να συνεχιστεί για πάντα!! χαχα
Κωνσταντινα, εχει καταργηθει τελικα...
Μπορεις να τα βρισκεις και μονη σου ολα απο το www.bmwfans.info βαζοντας τα 8 τελευταια ψηφια του αριθμου πλαισιου.
Τον αριθμο μπορεις να το δεις στην αδεια, στον θολο αν ανοιξεις το καπο και μαλλον και στο κατω μερος του παρμπριζ απο τη μερια του οδηγου(κοιταζοντας εξω απο το αυτοκινητο)
Άσχετο, στο MEC (ΠαιαΝία) στο πάρκινγκ από πίσω είναι ανοιχτοΣά καλή και με ελάχιστη εως ανύπαρκτη κίνηση.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Bazil Van Sinner (27-02-13), zungui (27-02-13)
Πηγαινε Μαραθωνα,οπως στριβεις για Σχοινια και Κατω Σουλι στο δεξι σου χερι εχει μια τεραστια αλανα που προσφερεται για εκμαθηση!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
zungui (27-02-13)
Γιατι δεν κανονιζετε, καποιος εμπειροτερος να δειξει 5 πραγματα για το αυτοκινητο στην κοπελα ?
Bazil Van Sinner (27-02-13), bill_m3 (27-02-13), Eleni (04-03-13), Ptboul (27-02-13), zungui (27-02-13)