μιας και ''ξεκινω γενικως αναποδα''...θα απαντησω, μια μια τις υποθεσεις -προτασεις σου, απο το τελος προς την αρχη!!
προγραμμα...δοξα το θεο, υπαρχουν ατομα που μπορω να εμπιστευτω , ετσι ωστε να μην κλαψω το μοτερακι μου! ακομα και αν συμβει...θα το ξαναδοκιμασω ..μεχρι να το πετυχω !!
Χρονο για δοκιμες εχουμε...οπως και υπομονη..αλλα μια βδομαδα, σαν πολυ δεν ειναι για καποιον εμπειρο προγραμματιστη??
Για να ισχυριζεσαι πως εχεις φτιαξει 30 αμαξια...κατι ξερεις...επετρεψε μου ..ομως σαν μηχανολογος( εστω και στην γεωργικη βιομηχανια-αυτοματισμους) και εγω ..να φερω γνωμη!
Για τον υπερκυβισμο ,φανταζομαι δεν εχεις υπολογισει μεταφορικα , τελωνεια, φπα και τελος εργατικα! επισης δεν ξερω κατα ποσο , ευχρηστο ειναι μετα το αμαξι (εννοω ,μην κανει σαν ραλλακι 3ου σταδιου). .Μπορει ομως και να ειναι...δεν εχει τυχει να οδηγησω καποιο!!
Ο δισκος πλατο...αντεχει στα αλογα ,που αναμενω να βγαλω...υπαρχει αναλογη εμπειρια απο τουρμπισμενα m43,με παραπλησια αλογα! εξαλλου..παντα υπαρχουν και τα αφτερμαρκετ...αν χρειαστει( που δεν το νομιζω...κυριως λογω γραμμικοτητας)!
Σαν γνωστης ..φανταζομαι..οτι γνωριζεις οτι ο m43, ειναι αρκετα αξιοπιστο μοτερ...με χαμηλη συμπιεση 9.7..και δοκιμασμενο σε αρκετα light τουρμπισματα!
Οσο για τον λογο των τροχαλιων...εδω εχεις ενα δικιο..δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα..(θα βρω .την διασταση τροχαλιας του σλκ...και θα βγαλω τις αναλογιες)...αν και ενα μπαρομετρο , θα μας δειξει που βρισκομαστε! αν ειμαστε ψηλα...θα φτιαχτει νεα τροχαλια! εχω σκοπο να παιξω στο 0.4-0.5!
Το διαγραμμα που λες...το συγκρινα..ειμαστε στα πλαισια! εξαλλου σε μοτερ με παραπλησιο κυβισμο ηταν...και επιπλεον ...ολα αυτα ειναι λιγο σε θεωρητικο επιπεδο!!
οσο για το προγραμμα που λες...προσωπικα προτιμω εκεινο που γινεται στο δρομο...με πραγματικο φορτιο και ροη αερα! δυστηχως θα αρκεστω σε εκεινο του δυναμομετρου...οπου πιστευω ομως ..θα γινει καλη δουλεια!
φιλικα...Paganis
BILL007 (04-03-10)
Η εργασια κοστιζει 900e στην bmw Ραπαντζης πειραια.
τα ανταλλακτικα μαζι με τον προγραμματισμο κοστιζουν 2.200e και τα μεταφορικα απο Γερμανια με ΤΝΤ-standard 70e.
οσο για αυτα που σου γραψα για το κομπρεσσορ κιτ...
κοιτα μερικα προτζεκτ μου στο αλμπουμ των φωτογραφιων μου και θα καταλαβεις.
παιδια δεν υπαρχει συγκριση.
στη μια μιλαμε για περιπου 4000 και στην αλλη για 1000.
Και χωρις να ειμαι γνωστης μηχανικων και με πτυχιο ασχετο με το χωρο
και να σπασει?τι εγινε?
πλεον τα Μ43 ειναι τσαμπα.
χρονο για δοκιμες να εχουμε και ορεξη φτανει.Τα λεφτα που μιλαμε ειναι παααρα πολυ λιγα σε συγκριση με αυτα που περνουμε.
σημερα μιλουσα με την bmw ραπαντζης ..για ενα αλλο θεμα! αν και μου φαινονται σχετικα λιγα...για ενα τοσο εκτενες rebuilt (εχω κανει και ξερω)..ας υποθεσουμε ,οτι τα στοιχεια σου ειναι ορθα! Γιατι λοιπον να μην δοκιμασω κατι διαφορετικο??...εγω το εχω δει ως προτζεκτ..ακονισματος του μυαλου..εχω μαθει καλυτερα το αμαξι μου...γεμιζω ευχαριστα καποιες ωρες που θα περναγα στην τηλεοραση! το προτζεκτ ..για μενα δεν ειναι αυτοσκοπος...αλλα διασκεδαση...το γουσταρω αυτο που κανω...και αν τυχει να πετυχει ...και μαλιστα ως πρωτος...ακομα καλυτερα!
aggelosmk2 (26-03-10), NickE60 (06-03-10), Stefanos_Cool (08-03-10), tmilatos (08-03-10), VanVIC (06-03-10), z3 2.2 (05-03-10)
Διαβαστε το τελευταιο
-κι αν σπασει? τι εγινε? -
και το αρχικο μυνημα
-ειμαι ερωτευμενος με την ζ3 μου.....
βαλε βγαλε σπασμενα μοτερ και γερανος ειναι λιγοτερα απο τον υπερκυβισμο με 3χιλιαρικα που γ...μ..ει και δερνει?
....
καλη συνεχεια παιδια και μαλλον λαθος που πηγα να βοηθησω.
αλλωστε τα Μ43 ειναι τσαμπα!
Σαν τρίτος που διαβάζει το thread, έχω να κάνω μια διόρθωση σε μια φράση σου.
Λες "καλη συνεχεια παιδια και μαλλον λαθος που πηγα να βοηθησω".
Βγάλε την λέξη που είναι σε bold και θα είναι σωστή η φράση.
Aν όντως "πήγες να βοηθήσεις" το κάνεις με λάθος τρόπος.
Ο άνθρωπος σου λέει ότι η ευχαρίστηση του, είναι να το φτιάχνει μόνος του βήμα βήμα, και τα άλογα δεν είναι αυτοσκοπός.
Υ.Γ Το "Supporting Vendor" τι ακριβώς σημαίνει εδώ μέσα ; Περιφέρομαι στα thread και διαφημίζω ;;;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωνσταντίνος : 07-03-10 στις 23:40
Vasilis (08-03-10)
καλως κακως..δεν ειχε σκοπο να βοηθησει , αν ειχε τετοια προθεση...δεν θα εκανε απλα αρνητικα σχολια για την ολη προσπαθεια μου...αλλα θα προτεινε λυσεις..στις οποιες, πιθανες αποριες μου! εξαλλου οι πραγματικα γνωστες χαιρονται ..να δινουν τα φωτα τους...ολοι οι υπολοιποι κρυβουν την γυμνια τους!
matador (08-03-10)