Λογικό το βρίσκω γιατί πλέον έχεις διαφορά στην ταχύτητα του αέρα στο ρελαντί... αν έχεις λιγότερο απ' όσο πρέπει η περισσότερο, δύσκολο να το διαπιστώσεις εύκολα ..το πιο πιθανό βέβαια είναι να έχεις περισσότερο. Δεν ξέρω αν έχεις βαλβίδα ρελαντί, το πιο πιθανό είναι να έχεις. Αυτή παίρνει στοιχεία και από το MAF για να λειτουργήσει σωστά, οπότε όταν βγάζεις το MAF εκτός, λειτουργεί σε κάποιο mode ασφαλείας ...αυτό μπορώ να υποθέσω έτσι πολύ χοντρικά...
Λευτέρηηηηηηηηη ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ MAF ΚΑΙ ΑΣ ΜΠΕΡΕΔΕΥΕΙ.
Το είπε πολύ σωστά ο Νίκος πιο πάνω. Αλλά όταν δεν έχεις Μαφ κουμπωμένοπ εσύ σπρώχνεις αέρα μέσα αλλά στον εγκέφαλο πάει σήμα ατμοσφαιρικής παροχής με αποτέλεσμα να είσαι απίστευτα φτωχός. Πάντα με το ΜΑΦ κουμπωμένο και ας κάνει μπερδέματα
Λευτερη κατι πηρε το αυτι μου οτι τα μικρα slk ειχαν τροχαλια στροφαλου 160 χιλ και καποια μεγαλυτερα 190χιλ. Αληθεια το Ζ τι διασταση εχει?
οχι απαραιτητα...το αμαξι με εργοστασιακα σωθικα αντεχει εως 0.6 με 0.7 μπαρ(ισως και λιγοτερο αφου δεν εχω βαλει παχυτερη φλαντζα)...αν εγω ειμαι παραπανω πρεπει να την μειωσω...είτε με μεγαλυτερη τροχαλια κομπρεσσορα..είτε με ρυθμιστη πιεσης...οπως και να χει ομως φτιαχνεται..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 05-04-10 στις 22:06
δες το κι αλλιως.
Μετα μπορεις να ανεβεις κι αλλο αν το θελησεις.