Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Ενα τετοιο εργαλειδη θα παρεις κολητε..! https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3246729/ Μακη μου Ε34 ασπρο θα παρω να το παιξω παλαιος λεφτας !!! Με 15αρες bbs αραχνη και εμπρος στα καθησματα διπλα υποβραχιονια για να ταξιδευω και να σκεφτομαι τα καλα τα χρονια !!!
nikos valvetronic (27-02-13), Ptboul (27-02-13)
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Μακη μου Ε34 ασπρο θα παρω να το παιξω παλαιος λεφτας !!! Με 15αρες bbs αραχνη και εμπρος στα καθησματα διπλα υποβραχιονια για να ταξιδευω και να σκεφτομαι τα καλα τα χρονια !!! Nαι ναι βάλε και ένα δοχείο πίσω στο πορτ παγκαζ με κανα κονφλερ και κανα 2 μπετονια με γρασο για τα αδραχτια! κομπινιερης ολα τα λεφτα! το βραδυ που θα βγαινεις εξω θα πινεις περδικα με λιγο zwan!!!
Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Nαι ναι βάλε και ένα δοχείο πίσω στο πορτ παγκαζ με κανα κονφλερ και κανα 2 μπετονια με γρασο για τα αδραχτια! κομπινιερης ολα τα λεφτα! το βραδυ που θα βγαινεις εξω θα πινεις περδικα με λιγο zwan!!! Mεσα στο μυαλο μου εισαι !!! Και πισω στην πορτα αυτοκολλητο απο βαμαβακι !!!
steliosm46 (27-02-13)
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Μακη μου Ε34 ασπρο θα παρω να το παιξω παλαιος λεφτας !!! Με 15αρες bbs αραχνη και εμπρος στα καθησματα διπλα υποβραχιονια για να ταξιδευω και να σκεφτομαι τα καλα τα χρονια !!! Σε παώ γιατί έχεις μπεμβεδίσια κουλτούρα
Christos 330 (28-02-13), Ptboul (28-02-13)
Κανονισμός του Φόρουμ