Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Θέμα: Το σχέδιο του ΔΝΤ (οι γερμανοι ειναι φιλοι μας)...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη, αν δεν είχαμε αγοράσει τα μιραζ 2000 από τη Γαλλία τότε, εκείνα τα "τυφλά" ...στα αζήτητα θα μας είχαν και αυτοί....
    Νικολα το 60 και πλεον τοις εκατο των εξοπλιστικων προγραμματων κι αγορων εχουν χωρα προελευσης τις ΗΠΑ, και μια ζωη στο κλασιμο μας εχουν,ασε που αν κανουμε πως στρεφομαστε σε αλλες αγορες αρχιζουν τα παιχνιδια και οι αμφισβητησεις.
    Ξερεις ποσο ειναι το ισοζυγιο εισαγωγων και εξαγωγων απο και προς γερμανια! Οι εξαγωγες της Ελλαδας στη γερμανία το 2008 ηταν 1,9 δισ. ευρω, ενω οι εισαγωγες της απο τη γερμανια ηταν 8,3 δισ. ευρω, δηλαδη το ελλειμμα στο εμπορικο ισοζυγιο ήταν 6,4 δισ. ευρω.
    Απο οτι φαινεται ενω το οικονομικο τους οφελος απο την Χωρα μας ειναι τεραστιο και παρα την διαχρονικη υποστηριξη της Ελλαδος σε αυτους,θυμησου τοτε που επρεπε να γινει η ενοποιηση των δυο γερμανιων και οι Αγγλοι ουτε να ακουσουν δεν ηθελαν.
    Ομως και τοτε και παρα τα τεραστια προβληματα που κουβαλουσε αυτη η ενοποιηση, η κοινοτητα καταλαβε οτι υπερισχυει η ενοτητα και η κοινοτικη αλληλεγγυη.
    Τωρα αραγε γιατι αυτοι εχουν παθει τετοια παρακρουση μαζι μας?
    Με ενα μικρο search θα φριξετε με αυτα που καθημερινα λενε για εμας. Τελως παντων και το να επαναλαμβανομαι ειναι κουραστικο, οτι πιστευω και οτι θα πραξω ειναι γραμμενο στο post no 10 και επειδη στη ζωη μου ειμαι και admin και moderator εγω, κανω τους γερμανους.

2. The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

beliris (22-03-10), NickE60 (22-03-10), Stathis (22-03-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP