Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω ειδα ενα thread οπου αρκετοι ειχαν γραψει την αποψη τους για το συγκεκριμενο καταστημα. απλως παρεθεσα την δικια μου προσωπικη εμπειρια χωρις να θιξω την δουλεια του συγκεκριμενου γιατι δεν την ξερω κιολας. απο κει και περα δεν μπορουνε ολες οι γνωμες να ειναι ευχαριστες σε αυτην την ζωη. οσο αφορα οτι απαγορευεται η δυσφημηση που ανεφερες κακως ερμηνευτικε ετσι. εγω στο πρωτο post γραφω ισως και να τα αξιζει. δεν ειχα λογο να τον δυσφημησω και οπως γραφω πιο πανω δικαιωμα του καθενος ειναι να ζητα οσα θελει αν νομιζει πως τα αξιζει ουτε εχω καποιο οφελος να προτηνω καποιον ανταγωνιστη του.
δεν καταλαβες καλα κυριε monsta. εγω δεν απαντησα στο gm6 απλα παρεθεσα την γνωμη μου για σενα οπως παραθεσανε και οι υπολοιποι. και μαλλον εχεις συνιθισει σε αυτο το forum να σε λιβανιζουνε και να σε αποθεωνουνε για αυτο ξινισες με μια κριτικη που εκανα οχι για την δουλεια σου το τονιζω αυτο, αλλα για τις τιμες. μαθε κυριε monsta να δεχεσαι ολες τις γνωμες και οχι μονο αυτες που σου αρεσουν αν θες να λεγεσαι σωστος επαγγελματιας
φιλε μου εγω στο πρωτο μου post αυτο ακριβως λεω. αν το διαβασεις επι λεξη γραφω¨΄ απο οτι διαβαζω στο forum ισως να τα αξιζει λογω της πολυ καλης δουλειας που κανει. τωρα γιατι μου την πεσανε ολοι και γιατι τετοια ενοχληση για ενα σχολιο που εκανα ο θεος και η ψυχη τους
Οκ, έληξε το θέμα λοιπόν

Για να μην παρεξηγηθώ, κι εγώ τον Κώστα (monsta) τον έχω δει 1 φορά σε 1 συνάντηση και τα μόνα λόγια που έχουμε ανταλλάξει είναι το ότι τον ρώτησα πως αποφάσισε να φύγει από την Αμερική και να δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα ...δεν μου απάντησε, λέγοντάς μου ότι αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση...

Είμαστε και οι 2 στο Χαλάνδρι στην άλλη άκρη διαγωνίως όμως και δεν τον έχω επισκεφτεί ποτέ, εκτιμώ όμως τη βοήθεια που προσφέρει στο φόρουμ!