Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Δουλειά δεν είχε ο S8N...

Ψήφισαν
53. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Φάε ένα μλκ που θέλει και 530i.

3 5,66%
  • Ψάξου γι' ανταλλαγή μια η άλλη.

21 39,62%
  • Διάβασε το thread 'Επικαιρότητα' και μετά πήγαινε κουλουριάσου σε μια γωνία σαν εξωγήινο χέλι.

7 13,21%
  • Πάλι τα ίδια? Αφού το ξέρεις πως με Audi θα καταλήξεις.

7 13,21%
  • Μαύρο με μπεζ σαλόνι. Μαύρο με μπεζ σαλόνι. Μαύρο με μπεζ σαλόνι.

5 9,43%
  • Στης Αθήνας τα βουνά που 'ναι σαν κ@λομέρια, καθότανε ο S8N με την ψ**ή στα χέρια...

10 18,87%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 85

Θέμα: Διλήμματα...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εν τέλει, ρώτησα γι' ανταλλαγή και μου ζήτησαν το 520 + 7.000 ευρώ για το 530. Όταν τους ρώτησα γιατί τόσο πολύ, αφού ο εξοπλισμός είναι πανομοιότυπος με εξαίρεση τα comfort και το κουρτινάκι που είναι ηλεκτρικό, η απάντηση που πήρα ήταν ότι πληρώσω τα 100 παραπάνω άλογα και την τετρακίνηση. Επίσης, δικαιολογήθηκε ότι όταν ήταν καινούργια η διαφορά τους δεν ήταν 7.000 ευρώ μόνο, άρα θα 'πρεπε να πηδάω απ' τη χαρά μου. Σύμφωνοι μεγάλε, αλλά άλλο 660+440 το χρόνο με 8800 τεκμήριο κι άλλο 1780+880 το χρόνο με 17.800 τεκμήριο.

Ουσιαστικά, αν υπολογίσεις 880 τα τέλη και 300 τη μεταβίβαση στο 530, το 520 μου το παίρνει 14.000 ευρώ. Να ζήσω ή να πεθάνω, σ' ένα φλαμένγκο απάνω?

Αχ βρε σατανά, αχ βρε σατανά.

Μ αρέσει ρε φίλε που αναρωτιέσαι κιόλας γιατί σου είπε +7κ.

Δηλαδή κάτσε. Τη σήμερον ημέρα το 99% του -λογικού- κόσμου ψάχνει να δώσει μέχρι και τα δίλιτρα και να πάρει ενιακοσαράκι, όχι απαραίτητα γιατί δεν έχει μαρούλι [είπαμε ακόμα υπαρχει μπόλικο λίπος], αλλά επειδή έχει βαρεθεί να πληρώνει κερατιάτικα.

Και ξαφνικά μία ηλιόλουστη χειμωνιάτικη μέρα, τσουκ, σκάει μύτη ο κύριος σατανάς που δε του φτάνει το δίλιτρο και θέλει ......τρίλιτρο. No offense and you know it, αλλά αν ήμουν στη θέση του μαντρά θα ρίσκαρα κ θα σου ζητούσα +10κ τουλάχιστον.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

S8N (25-02-13), Stathis (25-02-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP