Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο stef Σε χρόνο dt φίλε θυμάσαι...? Κάτσε να δεις ότι λογικά αυτό θα αργήσει... Παραείναι "φορτωμένο"... Το Space gray λες Stef ? έρωτας το χρώμα... (όχι επειδή το έχω ) και ακόμα μεγαλύτερη καψούρα το μοτεράκι
Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220 Αγοράζονται : BMW Performance parts
Αρχικό μήνυμα απο Andri Το Space gray λες Stef ? έρωτας το χρώμα... (όχι επειδή το έχω ) και ακόμα μεγαλύτερη καψούρα το μοτεράκι Space grey M Pack 19άρια DCT, sunroof, navi τα πάντα όλα!!!
Detailing Madness
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Τωρα οσον αφορα την επιλογη μου . . . Βαση πλαισιου wbs δεν μπορω να αντεξω φορολογικα !!! Μπορω να παιξω μεχρι 14-15 κ και παιρνω ανετα γνησιο δεν λεω . . . Η τιμη του Μ3 που ποσταρα ειναι πολυ πιο χαμηλα απ'οτι βλεπεται . . . Αφού 330 δεν είναι δηλωμένο αυτό που κοιτάς? πόση διαφορά έχει φορολογικά από το Μ? Αν επιτρέπεται πόσο σου το αφήνει? Με το καλό να γίνει το deal !
Αρχικό μήνυμα απο stef Space grey M Pack 19άρια DCT, sunroof, navi τα πάντα όλα!!! Το θυμάμαι ....
Αρχικό μήνυμα απο Andri Το θυμάμαι .... Το απόλυτο αμάξι στην προ φόρων πολυτελείας εποχή...
Αρχικό μήνυμα απο stef Το απόλυτο αμάξι στην προ φόρων πολυτελείας εποχή... Ήμουν έτοιμος να πάω για ανταλλαγή με το δικό μου +διαφορά για 35αρι εντός της χρονιάς...πάλι καλά δεν πρόλαβα...
Αρχικό μήνυμα απο Andri Αφού 330 δεν είναι δηλωμένο αυτό που κοιτάς? πόση διαφορά έχει φορολογικά από το Μ? Αν επιτρέπεται πόσο σου το αφήνει? Με το καλό να γίνει το deal ! pm !!!
Andri (25-02-13)
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 pm !!! Δεν μου έχει έρθει ... Στείλε info , κουβέντα να γίνεται (έχω αμάξι δεν θα στο φάω )
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 pm !!! sorry στον στεφ ηθελα να το στειλω !!!
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 sorry στον στεφ ηθελα να το στειλω !!! Α οκ
Κανονισμός του Φόρουμ