Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING τιμη ,μαμα μου Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Αρμα !!! https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3388754/ Προτιμούσα το γκρί από τα "μέρη" σου....
Detailing Madness
Αρχικό μήνυμα απο stef Προτιμούσα το γκρί από τα "μέρη" σου.... Ουτε καταλαβα ποτε πουληθηκε εκεινο !!!
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Ουτε καταλαβα ποτε πουληθηκε εκεινο !!! Σε χρόνο dt φίλε θυμάσαι...? Κάτσε να δεις ότι λογικά αυτό θα αργήσει... Παραείναι "φορτωμένο"...
Αρχικό μήνυμα απο stef Σε χρόνο dt φίλε θυμάσαι...? Κάτσε να δεις ότι λογικά αυτό θα αργήσει... Παραείναι "φορτωμένο"... Nαι αυτο θα παει πολυ φιλε ... Ναι μεν ειναι φωρτομενο αλλα δεν εχει κατι εκκεντρικο σαν το αλλο !!! Ισως να μην ξαναδω κατι ιδιο πανεμορφο και με εξτρα οτι επρεπε !!!
BILL007 (25-02-13)
Αρχικό μήνυμα απο stef Σε χρόνο dt φίλε θυμάσαι...? Κάτσε να δεις ότι λογικά αυτό θα αργήσει... Παραείναι "φορτωμένο"... Το Space gray λες Stef ? έρωτας το χρώμα... (όχι επειδή το έχω ) και ακόμα μεγαλύτερη καψούρα το μοτεράκι
Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220 Αγοράζονται : BMW Performance parts
Αρχικό μήνυμα απο Andri Το Space gray λες Stef ? έρωτας το χρώμα... (όχι επειδή το έχω ) και ακόμα μεγαλύτερη καψούρα το μοτεράκι Space grey M Pack 19άρια DCT, sunroof, navi τα πάντα όλα!!!
Αρχικό μήνυμα απο stef Space grey M Pack 19άρια DCT, sunroof, navi τα πάντα όλα!!! Το θυμάμαι ....
Αρχικό μήνυμα απο Andri Το θυμάμαι .... Το απόλυτο αμάξι στην προ φόρων πολυτελείας εποχή...
Κανονισμός του Φόρουμ