Σελίδα 23 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 1321222324253373123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 221 έως 230 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Rides
    0

Προεπιλογή

παιδια παρτε το μηχανημα να το χαρειτε εχει τοσα αλλα πανω του μην κολλατε σε ενα mpeg4.to mpeg 4 δεν θα υπαρξει αδικως περιμενετε και αφηστε το καθε εμπορο να λεει οτι θελει..το hualingan να ξερετε πως καταρχην εχει κοκκινο φωτισμο δηλαδη τελειος ασχετο με το μαμα και πως τωρα βγαινει στη αγορα και εχει χαμηλη τιμη απλα για να περπατησει στο εμποριο που σημαινει πως δεν ξερουμε ακομη το τι προβληματα εχει και ποια ειναι αυτα.

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδιά σήμερα το μεσημέρι (τα καλά του συνταξιούχου η ελευθερία) πήγα στον Αποστόλη, δηλαδή στο e-autoshop.
    Αυτό που βλέπετε στη σελίδα του, μου είπε, ότι είναι το dynavin που περιμένει την άλλη εβδομάδα, όπως βλέπετε είναι διαφορετικά τα κουμπιά, είναι το νέο μηχάνημα και αυτό χωρίς MPEG4 και θα μας το δώση 450 euro. Επίσης έμαθα ότι η HUALINGAN θα βγάλη ένα μοντέλο τέλη Απριλιού.Ακούω γνώμες...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά σήμερα το μεσημέρι (τα καλά του συνταξιούχου η ελευθερία) πήγα στον Αποστόλη, δηλαδή στο e-autoshop.
    Αυτό που βλέπετε στη σελίδα του, μου είπε, ότι είναι το dynavin που περιμένει την άλλη εβδομάδα, όπως βλέπετε είναι διαφορετικά τα κουμπιά, είναι το νέο μηχάνημα και αυτό χωρίς MPEG4 και θα μας το δώση 450 euro. Επίσης έμαθα ότι η HUALINGAN θα βγάλη ένα μοντέλο τέλη Απριλιού.Ακούω γνώμες...
    σαν τιμη φιλε 450 νομιζω πολυ καλη.αλλα αν αυτο ειναι το νεο dynavin εγω εχω μια επιφυλαξη γιατι οπτικα τουλαχιστον καμια σχεση με το προηγουμενο.

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό το είδα και εγώ αλλά μου είπε οτι είναι το καινούργιο, τι να σου πω.Την άλλη εβδομάδα θα δούμε.

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmwologos Εμφάνιση μηνυμάτων
    σαν τιμη φιλε 450 νομιζω πολυ καλη.αλλα αν αυτο ειναι το νεο dynavin εγω εχω μια επιφυλαξη γιατι οπτικα τουλαχιστον καμια σχεση με το προηγουμενο.
    Αυτό το είδα και εγώ αλλά μου είπε οτι είναι το καινούργιο, τι να σου πω.Την άλλη εβδομάδα θα δούμε.
    Για να δούμε τι θα δούμε.... όπως έχω ξαναπεί δεν με ενδιαφέρει το μ4 αν είναι της dynavin θα το πάρω !!!!

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι έχει στη θέση των κουμπιών με βελάκια έχει βάλει κουμπιά με γράμματα.Εμένα μ΄αρέση καλήτερα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Ναι έχει στη θέση των κουμπιών με βελάκια έχει βάλει κουμπιά με γράμματα.Εμένα μ΄αρέση καλήτερα...
    παντως αν ειναι dynavin mpeg4 δεν θα εχει ουτε αυτο γιατι δεν ειναι στα σχεδια της εταιρειας προς το παρων.

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

παντως αν ειναι dynavin mpeg4 δεν θα εχει ουτε αυτο γιατι δεν ειναι στα σχεδια της εταιρειας προς το παρων.
    Ναι δεν έχει μου το είπε ο Αποστόλης.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

carputer έχετε σκεφτεί? Με τα μισά χρήματα και απο δυνατότητες απλά απεριόριστες!

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dobermann Εμφάνιση μηνυμάτων
    carputer έχετε σκεφτεί? Με τα μισά χρήματα και απο δυνατότητες απλά απεριόριστες!
    Και στο αμάξι PC; Πολύ δεν πάει;Εχουμε σπίτι, δουλειά, κινητό φτάνει νομίζω. Μήπως καθόμαστε στο αμάξι; Το έχουμε για να το οδηγάμε. Ασε να ξεφεύγουμε και λίγο από αυτό.

Σελίδα 23 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 1321222324253373123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP