Σελίδα 58 από 119 ΠρώτηΠρώτη ... 848565758596068108 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 571 έως 580 από 1188

Θέμα: Ποδοσφαιρικα, αθλητικα, οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2012-2013

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δέσποινα Παπαδοπούλου : "Έτσι βρέθηκα και στο Γουέμπλεϊ γιατί εγώ είμαι ΑΕΚ".
    Αλέξης Παπαχελάς : Πείτε μας την ιστορία με τον Ερυθρό Αστέρα...;
    Δέσποινα Παπαδοπούλου : "Ο Γιουγκοσλάβος εδώ ο πρέσβης, εδώ ο Παττακός και βεβαίως η αγωνία να μην μπει γκολ από τους ξένους, διότι ήταν το 3-0, για την πρόκριση, αισθάνθηκα ότι δεν αισθανόμουν καλά. Λέει ο κ. Παττακός που ήταν δίπλα μου 'τι λύσσαξες;'. Για να με καθησυχάσει μου λέει 'το πληρώσαμε και θα το πάρουμε το παιχνίδι' και γυρίζω και του κάνω 'για όνομα του Θεού είναι ο πρέσβης δίπλα μου'... και μου λέει 'δεν ξέρει Ελληνικά γρι'. Και μου λέει ο πρέσβης απΆ την άλλη 'μην στεναχωριέστε κ. Παπαδοπούλου, το πληρώσατε και θα το πάρετε'. Στα Ελληνικά!".
    αντε γεια...

2. The Following 6 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

330Ci (23-02-13), Bazil Van Sinner (23-02-13), Bitz (23-02-13), gant (23-02-13), Kostas_1 (23-02-13), Ptboul (26-02-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το ντεμπούτο του Άγγελου Χαριστέα με τη φανέλα της Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία δεν έμελλε να στεφθεί από επιτυχία. Ο Έλληνας φορ έχασε πέναλτι και η ομάδα του το κύπελλο

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

4. The Following User Says Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

Azurius (24-02-13)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

μεχρι τον Ιουνιο θα παρει 500.000!!! δεν ειναι κακο!!

σε 3 μηνες μισο χαρτι///..

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

6. The Following 2 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (23-02-13), katsaraios (24-02-13)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Talking Συμφωνία Ολυμπιακού – Superleague για τα επόμενα 5 πρωταθλήματα

Η συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος προβλέπει μάλιστα και οψιόν ανανέωσης για τα επόμενα 5 χρόνια.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουλουριού», ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανιζόταν πολύ προβληματισμένος στους συνεργάτες του μετά τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού από τη Λεβάντε, στα πλαίσια της φάσης των «32» του Europa League καθώς δεν μπορούσε να χωνέψει τη νέα ευρωπαϊκή αποτυχία. Έπειτα από σύσκεψη με τους κυρίους Σάββα Θεοδωρίδη, Τάσο Μητρόπουλο, Νίκο Αλέφαντο και Ανδρέα Λοβέρδο, ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών κατέληξε πως βασική αιτία της αποτυχίας στις διεθνείς διοργανώσεις είναι το χαμηλό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος γεγονός που τον οδήγησε στην αναζήτηση λύσεων.
    Αρχικά εξετάστηκε το σενάριο του δανεισμού βασικών παικτών του Ολυμπιακού σε ανταγωνιστικές ομάδες προκειμένου αυτές να παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο ωστόσο αυτό το σχέδιο «κόλλησε» στις έντονες αντιδράσεις των οργανωμένων φιλάθλων κι έτσι η αναζήτηση λύσεων ξεκίνησε από την αρχή. Τελικά η πολυπόθητη λύση βρέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Superleague, ύστερα από πρόταση του Γιάννη Μώραλη. Ο σύλλογος του Πειραιά, θα αναδειχθεί από τώρα πρωταθλητής για τις επόμενες 5 σεζόν και θα μπορεί να αγωνίζεται πλέον μόνο σε παιχνίδια της επιλογής του. Έτσι, θα δίνει κανονικά κάποια δύσκολα παιχνίδια και στο υπόλοιπο της σεζόν θα αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενώ θα δίνει και κάποια δυνατά φιλικά. Χάρη σε αυτό το σχέδιο, οι παίκτες του ΟΣΦΠ θα μπορούν απαλλαγμένοι από το άγχος του πρωταθλητισμού να αφοσιωθούν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και τον στόχο της κατάκτησης κάποιου ευρωπαϊκού τροπαίου.
    Σε ό,τι αφορά το θεσμό του Κυπέλλου, όποια ομάδα από τις υπόλοιπες τερματίζει πρώτη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον τελικό του θεσμού. Αν νικητές του αγώνα είναι οι ερυθρόλευκοι τότε θα κατακτούν το Κύπελλο διαφορετικά θα υπάρχει και ρεβάνς. Σε περίπτωση που και στη ρεβάνς ηττηθεί ο Ολυμπιακός τότε οι δυο ομάδες θα οδηγούνται στη διαδικασία των πέναλτι με τον καλύτερο και αξιότερο να αναδεικνύεται Κυπελλούχος.
    Ο πειραϊκός σύλλογος σκοπεύει να γιορτάσει την κατάκτηση των 5 επόμενων πρωταθλημάτων διοργανώνοντας ισάριθμες φιέστες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Δελφινάριο με παρουσιαστή τον Μάρκο Σεφερλή και υψηλούς προσκεκλημένους όπως ο Ζιοβάνι, ο Νότης Σφακιανάκης και ο Χρήστος Φερεντίνος. «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα και τους παίκτες, τόσο τους σημερινούς όσο και τους μελλοντικούς, για τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης των επόμενων 5 πρωταθλημάτων. Την αφιερώνω στον κόσμο για την μοναδική στήριξη που θα μας χαρίσει στο μέλλον», δήλωσε λακωνικά Βαγγέλης Μαρινάκης.
    https://www.tokoulouri.com

ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ

Rides
    2

Προεπιλογή

Κρυαδες...

9. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

330Ci (24-02-13), deepBLUE (24-02-13)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ελα Χαντε, πες την αληθεια...

ησουν επιτιμος καλεσμενος του οσφπ για το ματς με τον αρη και καθοσουν στον παγκο με την ομαδα...

11. The Following 2 Users Say Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

katsaraios (25-02-13), Ptboul (26-02-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

ποιοι ειναι αυτοι ρε δεν την εχω δει την φωτο
    αντε γεια...

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποιοι ειναι αυτοι ρε δεν την εχω δει την φωτο
    https://www.sport24.gr/Paraxena/top1...y.2142584.html

στο νουμερο ενα.

δε δινει ολοκληρη φωτο, εστιαζει στο highlight

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://www.sport24.gr/Paraxena/top1...y.2142584.html

στο νουμερο ενα.

δε δινει ολοκληρη φωτο, εστιαζει στο highlight
    Σίγουρα niggas
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Σελίδα 58 από 119 ΠρώτηΠρώτη ... 848565758596068108 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP