Οταν ηρθε η ωρα της κοπης,λεει ο Αλεξης :
Ρε το παλιοπαιδο θα του κανω μια πλακα του Πανου να με θυμαται !!!
Ελεος πια ολο κερδιζει το φλουρι....
Τι θα κανεις ρωταω ?
Θα δεις μου απαντα και χανεται στη κουζινα του εστιατοριου......
Ωχ αναφωνω
Βγαινει λοιπον απο τη κουζινα και μου λεει :
Λοιπον εβαλα σε ενα κομματι πιτας ενα αλουμινοχαρτο και θα νομιζει πως ειναι το φλουρι να δουμε τι θα κανει....
Ρε συ του λεω ,ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΝ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΣΤΗ ΠΙΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΜΕΣΑ ?
Τι θα γινει τοτε ρωτω ?
ΑΣΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΑΝΙΣΤΟΥΜΕ...ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ...
και χεζ@μαστε στο γελιο.
Και βγαινει ο σερβιτορος με ενα δισκο γεματο σοκολατοπιτες και ενα πιατο στα χερια και τον Αλεξη απο πισω να υποδεικνυει στο σερβιτορο που να την αφησει!!!!
Βεβαια εκεινη την ωρα ο Πανος μιλουσε με το Παππαδοπουλο και ετσι δε το πηρε ειδηση..
Αρχισε λοιπον να τρωει και απο πανω του εγω ο χρηστος ο Θανος ο Αρης ο Αλεξης.......
Και ξαφνικα λεει ο Πανος ωχ παιδια εδω ειναι το φλουρι......βαστωντας το αλουμινοχαρτο και κουνοντας το κεφαλι...λεει οκ παω να φυγω..και αρχιζει να σηκωνεται.....
Κατσε ρε Πανο του λεω,ανοιξε το αλουμινοχαρτο να δουμε μεσα πως ειναι το φλουρι.....
Και ετσι αρχιζει να το ανοιγει...ομως ,ΩΠ ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ....
Και εκει εχει πεσει το λιωσιμο της αρκουδας....
Αυτο ηταν το στορυ με τον πολυμηχανο Αλεξη που εβαλε το κουστουμι για να μας παραπλανησει..οποτε αν ο Πανος αποφασισει να τον κανει μπανιο δυστηχως φιλε Αλεξ θα εχει δικιο...
Εισαι μεγαλο πειραχτηρι ρε φιλε και πολυ καλη παρεα οπως και ο Πανος βεβαια !!!!
Να ειμαστε καλα να το ξανακανουμε με τοσο κεφι και χαρα οπως το Σαββατο που μας περασε !!!!!![]()

Απάντηση με παράθεση

αγαπημενο φιλο μου Πανο.