Κατα τα αλλα Νικο εχει δηλωσει οτι κουραστηκε να μπαζει στο αμαξι ο ντεντυμποης![]()
Κατα τα αλλα Νικο εχει δηλωσει οτι κουραστηκε να μπαζει στο αμαξι ο ντεντυμποης![]()
giannis_compact (25-02-13)
Μάλλον εννοούσε ότι το αμάξι κουράστηκε τα μπαξίματα του γιατί αυτός είναι απτόητος!! Καλά κάνει δεν το βαριέται ποτέ έτσι![]()
Θα του κοψω την καλημερα ειναι πολυ κακη επιρροη ο νεαρος.![]()
Χαχαχαχαχα μ'αρέσει ρε τί να κάνω!! Με έχετε πάρει χαμπάρι βλέπω![]()
![]()
Leonidas_E39 (25-02-13)
ρε παιδια μην το ψαχνετε ο τυπος ειναι για εκεινη τη στολη την ομορφη με τα μανικια που δενουν απο πισω και μαζι και τα χερια!!!
![]()
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
Dourios (25-02-13)
εμενα μου αρεσει που κανει ανανεσωση χτες την αγγελια με τα φαραω και σου λεει δεν ταχω,τα δωσα....
ε τοτε ρε παπαρα τι κανεις ανανεωση στην αγγελια για να χρεονωμαι τσαμπα η' να σου πω καλημερα επειδη στραβο....???![]()
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
ναι ναι!!! το εχω παρατηρησει και εγω αυτο σχεδον καθε μερα κανει ανανεωση.. τον μονο λογο που μπορω να φανταστω να το κανει αυτο ειναι για να μαζεψει παραγγελιες η να δει ποσους ενδιαφερομενους εχει, ωστε να φερει πραμα μαζεμμενο απο γερμανια... παντως ειναι μεγαλος καραγκιοζακος ο τυπας![]()
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.