Λουκουμια τα βαντερ μητσο βαρα τα.
giannis_compact (24-02-13)
παιδια αυτος ειναι ο απατεωνας που σας ελεγα στην συναντηση.. τα πουλησε 1200Ε και πλεον δεν εχει αλλο σετ !! και δυστηως δεν εχω βρει πουθενα ακομα.. αν και σκεφτομαι να βαλω απο Ε46 Μ-πακ η Μ3 εφοσον ειναι ομορφο και μπαινει ευκολα.
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
1200¤...... παει καλα βαζεις αλλα 300 κ φερνεις ολοκληρο μ3 απο γερμανια
αυτα τα πραγματα θελουν υπομονη....μην βιαστεις...θα βρεθει.....
καμια σχεση τα φαραω σαν καθισματα με τα υπολοιπα...(ε36 μ-πακ,ε46 μπακ,ε46 μ3).τα φαραω ειναι τα πιο ομορφα καθισματα που εχει βγαλει ποτε η bmw για μενα...εγω τα ειχα βρει απο σαλονικη 2 μπροστινα θερμαινομενα 650ε...
περασαν ομως 4 μηνες αναζητησης....θελει υπομονη το πραμα....αξιζει ομως....best baxing ever...![]()
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
οσο για το 1200ε το ξεχνας....κομπλε σαλονι μ3 ε36 βρισκεις ανετα με 900,1000ε το πολυ...
οσο για του ε46 πρεπει να ανοιξεις τρυπες στις βασεις του ε36 για να μπουν....αλλα γιατι?υπαρχει το φαραω που μπαινει λουκουμι.....![]()
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
Ρε παιδια εγω ειχα βρει τα φαραω στο αγγλικο ebay 400e συν 75ε εξοδα αποστολης, βεβαια δεν υπαρχουν σαν ονομασια φαραω αλλα ως evo h κτι τετοιο.. αμα ψαχνεσαι καθε μερα εκει στανταρ θα βρεις.. εγω ψαχνομαι για μ3 τιμονι με τηλεχειρισμο βρησκω στα 80 αλλα δεν στελνουν ελλαδα κ η δικοι μας οι κλεφτες τα πουλανε 150 φευγα χωρις τηλεχειρισμο.