Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 255

Θέμα: E36is και αρχιζουμε...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια αυτος ειναι ο απατεωνας που σας ελεγα στην συναντηση.. τα πουλησε 1200Ε και πλεον δεν εχει αλλο σετ !! και δυστηως δεν εχω βρει πουθενα ακομα.. αν και σκεφτομαι να βαλω απο Ε46 Μ-πακ η Μ3 εφοσον ειναι ομορφο και μπαινει ευκολα.
    αυτα τα πραγματα θελουν υπομονη....μην βιαστεις...θα βρεθει.....
    καμια σχεση τα φαραω σαν καθισματα με τα υπολοιπα...(ε36 μ-πακ,ε46 μπακ,ε46 μ3).τα φαραω ειναι τα πιο ομορφα καθισματα που εχει βγαλει ποτε η bmw για μενα...εγω τα ειχα βρει απο σαλονικη 2 μπροστινα θερμαινομενα 650ε...
    περασαν ομως 4 μηνες αναζητησης....θελει υπομονη το πραμα....αξιζει ομως....best baxing ever...

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

Rides
    2

Προεπιλογή

οσο για το 1200ε το ξεχνας....κομπλε σαλονι μ3 ε36 βρισκεις ανετα με 900,1000ε το πολυ...
    οσο για του ε46 πρεπει να ανοιξεις τρυπες στις βασεις του ε36 για να μπουν....αλλα γιατι?υπαρχει το φαραω που μπαινει λουκουμι.....

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οσο για το 1200ε το ξεχνας....κομπλε σαλονι μ3 ε36 βρισκεις ανετα με 900,1000ε το πολυ...
    οσο για του ε46 πρεπει να ανοιξεις τρυπες στις βασεις του ε36 για να μπουν....αλλα γιατι?υπαρχει το φαραω που μπαινει λουκουμι.....
    Λεωνίδα τα καθίσματα από Ε46 μπαίνουν κουτί σε Ε36, έχω βάλει. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ανοίξεις την πόρτα για να ρυθμίσεις το κάθισμα γιατί δεν χωράει το χέρι σου. Κατά τα άλλα μπαίνουν χωρίς καμία μετατροπή.

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λεωνίδα τα καθίσματα από Ε46 μπαίνουν κουτί σε Ε36, έχω βάλει. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ανοίξεις την πόρτα για να ρυθμίσεις το κάθισμα γιατί δεν χωράει το χέρι σου. Κατά τα άλλα μπαίνουν χωρίς καμία μετατροπή.
    ετσι γιαννη ε?εμενα φιλος μου που ειχε ρωτησει καποιον ''πρεζακια'' με ε36 αυτο μου ειχε πει....anyway....για τον φιλο μου τον tsik με αγαπη...
    https://www.ebay.de/itm/BMW-M3-E36-L...item257ae97a72
    βαρα τα αερααααααααααααααα,......

e36 till death!

5. The Following User Says Thank You to leo328 For This Useful Post:

giannis_compact (24-02-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ετσι γιαννη ε?εμενα φιλος μου που ειχε ρωτησει καποιον ''πρεζακια'' με ε36 αυτο μου ειχε πει....anyway....για τον φιλο μου τον tsik με αγαπη...
    https://www.ebay.de/itm/BMW-M3-E36-L...item257ae97a72
    βαρα τα αερααααααααααααααα,......
    Ναι Λεωνίδα, έχω βάλει σε ενός φίλου το Ε36 και μπαινούν κατευθείαν.

7. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

leo328 (24-02-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP