Follow us on:
Να είσαι καλά να το χαίρεσαι !!! κουκλί Αρχικό μήνυμα απο dimimav καθε ιδιοκτητης bmw που σεβετε τον εαυτο του πρεπει να το εχει το αμαξι στην πενα! Καλώς τον... έλα να πλύνεις και το δικό μου Μήτσο .... (το πόσταρα στο θέμα με την αλλαγή μπούκας να δεις πως είναι-safari edition !!)
Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220 Αγοράζονται : BMW Performance parts
Δημήτρης Λέκκας (23-02-13)
Τα ειδα τα ειδα τα χαλια σου αν ησουν Λαρισα ευχαριστως να στο εκανα καινουργιο!!
Αρχικό μήνυμα απο dimimav Τα ειδα τα ειδα τα χαλια σου αν ησουν Λαρισα ευχαριστως να στο εκανα καινουργιο!! Άσε 2 μέρες έβρεχε χώμα... ούτε σε ράλλυ dakar να ήμουν... Έχεις πιεστικό Λάρισα? θα σου γίνω πελάτης Ο Ντάνι θα αναλάβει τους θόλους...
Αρχικό μήνυμα απο Andri Άσε 2 μέρες έβρεχε χώμα... ούτε σε ράλλυ dakar να ήμουν... Έχεις πιεστικό Λάρισα? θα σου γίνω πελάτης Ο Ντάνι θα αναλάβει τους θόλους... Εχει ο dafidack νομιζω!! ασε θα το επισκεφτω σε λιγο να παρω χαλβα να ανεβω για την πιτα θεσσαλονικη
Αρχικό μήνυμα απο dimimav Εχει ο dafidack νομιζω!! ασε θα το επισκεφτω σε λιγο να παρω χαλβα να ανεβω για την πιτα θεσσαλονικη Έχει ο Μπίλυς ... άντε καλά να περάσεις φιλαράκι...χαιρετίσματα στον Μπιλ... Off topic mode Off
Κανονισμός του Φόρουμ