Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Θέμα: Το σχέδιο του ΔΝΤ (οι γερμανοι ειναι φιλοι μας)...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΖΗΤΩ Ο ΝΙΚΟΛΑ!!!
    αντε μη το δωσω και παρω peugeot!!
    Λοιπον αστεια αστεια,σαν πολλα μας τα εχουν κανει οι "φιλοι" μας οι γερμανοι...
    αν αυτη ειναι αντιμετωπιση εταιρου.. δεν εχουν ιδεα τι σημαινει Ευρωπαικη αλληλεγγυη και το Οραμα των ανθρωπων που ξεκινησαν τη δημιουργια της.
    Ναι ξερω θα μου πειτε οτι τωρα εχουν εκλογες εκει και η χοντρη τα λεει για "εσωτερικη καταναλωση",ελα μου ντε που μιλαγα με φιλο στη γερμανια ( τωρα πια χωρις κεφαλαιο) και μου ελεγε οτι οι γερμανοι δεν πανε ουτε στα Ελληνικα μαγαζια διοτι μας θεωρουν ολους λαμογια ,απατεωνες και εν δυναμη καταστροφεις της δικης τους οικονομιας.
    Μηπως ηρθε η ωρα να τους δωσουμε και εμεις ενα ηχηρο μυηνυμα? και ξεκινωντας απο τα αυτοκινητα μας με μια μικρη αναβολη προγραμματισμενων εργασιων συντηρησης κλπ.
    Για να μη πω για καποιες μερες να μπουκοταρουμε οτι ειναι γερμανικων συμφεροντων,οπως τροφιμα κλπ.
    Μπορει να δειχνουν λαικιστικα αυτα που γραφω αλλα καποια στιγμη θα πρεπει και εμεις να αντιδρουμε σε παρομοιες απροκλητες επιθεσεις.
    Κλεινω οπως αρχισα ΖΗΤΩ ο ΝΙΚΟΛΑ γιατι τελικα ειναι ο μονος Φιλλεληνας.

2. The Following 7 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

bill_m3 (21-03-10), Konstantinos E60 (22-03-10), merlin (25-03-10), nautilos (21-03-10), Stathis (21-03-10), ΔημήτρηςΜ3 (21-03-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP