Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 18

Θέμα: Αναδρομή στο παρελθόν...(3)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Νομίζα πως η κόρη του έτρεχε πλέον την επιχείρηση, αν και ο Γιώργος ξέρει καλύτερα για να λέει πως την ανέλαβε ο αδερφός του. Τον είχα γνωρίσει κανα χρόνο πριν το ατύχημα με το αεροσκάφος της ΗΛΙΟΣ, είχα ανέβει για τη ΔΕΘ και πέρασα από εκεί για να ρίξει μια ματιά στην PSS9 του TT. Κάθισα συνοδηγός, πήρε το ΤΤ και του άλλαξε τα φώτα. Χέστηκα πάνω μου, λέμε. Σε ένα γιαμπ το απογείωσε κι όταν σκάσαμε κάτω γυρνάει και μου λέει: "Εδώ θα ήθελες λίγο καλύτερο rebound". Εντάξει, τρομερά χέρια... Η τραγική ειρωνία είναι ότι δε γούσταρε τα αεροπλάνα, νομίζω πως αυτό ήταν και το πρώτο του ταξίδι με ένα.

Τον Καλεμτσάκη τον πάω με 1000, τον Ιαβέρη όχι. Ο πρώτος κράτησε επίπεδο, ο δεύτερος άρχισε να πλασάρει την παθητική ασφάλεια των γερμανικών όταν το Golf είχε 16,5'' 0-100 και τελική 150. Στη συνέχεια, όταν τα ΄κακά αυτοκίνητα' εξαφανίστηκαν, ανακάλυψε τον παράγοντα οδηγό και άρχισε να προμοτάρει τη σχολή ασφαλούς οδήγησης. Όποτε του δινόταν η ευκαιρία έβγαινε κι έκραζε στο γυαλί. Διάβασα πρόσφατα κι ένα έντυπό του που είχε εκδόσει η Αττική Οδός. Παραμένει πιο γραφικός κι απ' τον Πέτρο τον πελεκάνο. Σύμφωνοι, είναι καταπληκτικός οδηγός αλλά σε όλα τα υπόλοιπα μου είναι αντιπαθής.

2. The Following 7 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

gant (22-02-13), Monsta (23-02-13), nikos valvetronic (09-05-13), Nino (22-02-13), PANOS-E60 (22-02-13), Stathis (22-02-13), Thomelef (22-02-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP