Γκάλης
Γιαννάκης
Φασούλας
Πρέλεβιτς
Κόρφας
Σταυροπουλος
Σούμποτιτς
Μπάρλοου
Λέβινγκστον
Να συνεχίσω με τίτλους Ελληνικούς και Ευρωπαικούς;
Η μήπως δεν ήσουν κι εσύ κλεισμένος μέσα κάθε Πέμπτη βράδυ όπως και όλη η Ελλάδα για να παρακολουθήσεις ΑΡΗ;
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
gant (22-02-13), katsaraios (22-02-13)
φυσικα και ημουν τι λες τωρα?????
οχι φιλε μου εσυ τα μπερδεψες γιατι,Αρχικό μήνυμα απο hades7
Ωραία για πες μου τώρα στο μπάσκετ που σηκωσανε κούπες οι ελληνικές ομάδες σωριδον ήταν γιατί υπήρχε ανταγωνιστικό ελληνικό πρωτάθλημα η γιατί οι πρόεδροι τα έδωσαν και πήραν καλούς παίκτες ;
η απαντηση μου αναφεροταν σαυτο το σχολιο.αποτι καταλαβα εννοει τις ευρωλιγκες που κατακτησαμε με τους παικταραδες που εφεραν.και αυτο εγινε απο το '96 και μετα αρχιζοντας με τον παο ,με ντομινικ και σκοτ και με τον οσφπ που μετα εφερε ριβερς και συνεχισε μετα ο παο κ.λπ.![]()
Ο πολύς κόσμος έμαθε το μπάσκετ λόγω της παρέας του Γκάλη. Αυτό πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στην Θεσσαλονίκη. Ήταν η άνοιξη, το μεγάλο μπαμ του Ελληνικού μπάσκετ.
Μιλώντας όμως γενικά για μπάσκετ στην Ελλάδα και για μεγάλες ομάδες, να θυμίσω πως ο ΠΑΟ έχει πρωταθλήματα σε όλες τις δεκαετίες απο την δεκαετία του 40΄και μετά, έχει 3 πρωταθλήματα μέσα στην (χρυσή του Άρη) δεκαετία του 80', και όπως όλοι ξέρουμε έχει και 6 Ευρωπαικά.
Το σημαντικότερο βέβαια είναι πως γέμιζε τον "τάφο του ινδού" όταν ακόμα πολλοί Έλληνες δεν ήξεραν τι είναι μπάσκετ. Είχε δηλαδή απο νωρίς γνήσιο μπασκετικό φίλαθλο κοινό, όπως και ο Άρης φυσικά.
DaywalkeR (23-02-13)
Δεν διαφωνώ για το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟ ή ο ΟΣΦΠ και ότι έχουν κερδίσει πολλά πρωταθλήματα και κύπελα, απλά και ο ΑΡΗΣ και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ στο παρελθόν έχουν κερδίσει και πρωταθλήματα και κύπελα και συγκαταλέγονται στις μεγάλες ομάδες και της Ελλάδας και της Ευρώπης τόσο απλά![]()
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
gant (23-02-13), Κωνσταντίνος (23-02-13)
Θελω να ξανακουσω οτι η χουντα καταφερε αυτο
Ετσι να μην ξεχνιομαστε![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
gant (23-02-13)