Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Θέμα: ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολύ σωστά λόγια, δυστυχώς όμως θα πάρει πολύ για να αλλάξει κάτι...... αν τους συμφέρει αυτούς τους 300 .....πως θα ξεχωρίσουν τα "τζάκια" μετά???????

edit: τα "γνωστά" πολιτικά τζάκια εννοώ, τα από πάππου προς πάππου..... γιοι, εγγονοί, αδέλφια, ξαδέρφια, γαμπροί, κουνιάδοι, ανιψιοί, κουμπάροι ...όλοι γεννήθηκαν για να γίνουν πολιτικοί.....

2. The Following 3 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Konstantinos E60 (21-03-10), M_Dolce (22-03-10), Ptboul (22-03-10)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ σωστά λόγια, δυστυχώς όμως θα πάρει πολύ για να αλλάξει κάτι...... αν τους συμφέρει αυτούς τους 300 .....πως θα ξεχωρίσουν τα "τζάκια" μετά???????
    Tο πολύ νομίζω είναι λίγο στην Ελλάδα γιατί εμεις μαθαίνουμε τα παιδιά μας με τον ίδιο τρόπο όπως παλιά και αυτά δεν δίνουν σημασία το τι γίνεται σε άλλες χώρες.
    Εδώ στέλνουμε τα παιδιά μας να μάθουν Αγγλικά πριν μάθουν τα Ελληνικά γιατί κάποιοι έξυπνοι (φροντηστήρια) μας έβαλαν στο τρυπάκι ότι πρέπει να πάνε νωρίς, χωρίς ποτέ οι γονείς να σκεφτούν ότι το " π α ι δ ί " χρειάζετε να παίξει.
    Εγω πολλές φορές τσακώθηκα με γνωστούς επειδή τους τα έλεγα και καθηστερούσα να στείλω τα παιδιά μου " φροντηστήριο " και όταν τα πήγαινα μου έλεγαν στο "φροντηστήριο" "αργήσατε έπρεπε πιό μικρό". Δόξα το Θεό και τα δύο τα τελείωσαν πρίν το Λύκειο.
    Εδώ επικρατεί η άποψη ότι όλα τα παιδιά πρεπεί να γίνουν επιστήμονες αξίζουν δεν αξίζουν και τα στέλνουν φροντηστήρια γι΄αυτό και αυτά ζούν και βασιλεύουν.
    Ενα άλλο κακό που έχουμε είναι ότι τους προσφέρουμαι πάρα πολλά στο χέρι λέγοντας δικαιολογούμενοι "εμείς δεν είχαμε",το οποίο είναι πολύ κακό.Ξέρεται ότι ακόμα και παιδιά δημοτικού έχουν κινητά τηλέφωνα των 300 euro και τους γονείς να δικαιολογούνται ότι τους τα παίρνουν για να τα βρίσκουν, λες και δεν ξέρουν ότι είναι σχολείο.
    Πως λοιπόν θα μάθουν; Πως θα δουν τι γίνεται σε άλλες χώρες όταν τα μαθαίνουμε έτσι;

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

4. The Following 3 Users Say Thank You to sierra For This Useful Post:

Dioskouroi (21-03-10), Ptboul (22-03-10), Thomelef (22-03-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP