Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1188

Θέμα: Ποδοσφαιρικα, αθλητικα, οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2012-2013

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω ξερω οτι ολοι οι γαυροι θα χαρειτε αν παστελωσω τον βαζελο σε δυο Κυριακες και τον φερω στο χειλος του γκρεμου...
    Ρε παραδεχτειτε το ολοι ειμσστε για τον χαβαλε με τις ομαδουλες

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

2. The Following 3 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

bill_m3 (22-02-13), bimmerm (22-02-13), Konstantinos E60 (22-02-13)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω ξερω οτι ολοι οι γαυροι θα χαρειτε αν παστελωσω τον βαζελο σε δυο Κυριακες και τον φερω στο χειλος του γκρεμου...
    Ρε παραδεχτειτε το ολοι ειμσστε για τον χαβαλε με τις ομαδουλες
    Εγω προσωπικα....θα λυπηθω πολυ.

4. The Following 2 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

katsaraios (22-02-13), Stathis (22-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κόψε, κόψε λίγο ρε φίλε δεν ξέρω και πόσο χρονών είσαι.
    καταρχην δεν σε τιμα να μιλας με τετοιες εκφρασεις για να υπερασπισεις μια ομαδα.δεν αξιζει,δεν σε εθιξα προσωπικα.δεν μιλαω φανατικα και δεν εκφραστηκα απαξιωτικα μονο για μια ομαδα....
    πριν το '82 ηταν και αυτες μεγαλες ομαδες....γιατι και νικες εκαναν και κοσμο ειχαν...
    τι σχεση εχει?εσυ που εισαι μεγαλυτερος θυμασαι που καθοσασταν μαζι με τους αρειανους και βλεπατε καλη μπαλλα? μιλαω πριν το '82 .απο ολα αυτα που ειπα μονο αυτο κρατησες.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    σιγα ρε καλλιτεχνη.

θα τις μετρησουμε κιολας??
    φοβερα επιχειρηματα .......το κενο σου στην επιχειρηματολογια σου με εντυπωσιαζει και με δικαιωνει !!!!

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bimmerm Εμφάνιση μηνυμάτων
    φοβερα επιχειρηματα .......το κενο σου στην επιχειρηματολογια σου με εντυπωσιαζει και με δικαιωνει !!!!
    σιγα μην επιχειρηματολογησω σε θρεντ για τον γαυρο,τον παο και τον πανηλειακο

ουτε καν με ενδιαφερει η αποψη σου για να ειμαι ειλικρινης

εφτασε και το σαββατοκυριακο, θα χαμογελασεις ξανα.

ευχαριστουμε που μοιραστηκες τις γνωσεις αγαπη σου για τον αθλητισμο μαζι μας. θα περιμενουμε εναγωνιως τα νεα σου ποστ σε αυτο το θρεντ.
    να εισαι καλα

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν καταλαβαινω τι εννοεις.

Υποθετω οτι εισαι οπαδος/φιλαθλος του ολυμπιακου.Εσενα σου αρεσει αυτο που βλεπεις δηλαδη?Νιωθεις ενταξει βλεπωντας τον ολυμπιακο να "πουλαει" τρελα στο εγχωριο πρωταθλημα (να προσπαθει σχεδον να παρει το πρωταθλημα αηττητος) και να σε κανει χαβαλε μια μεσαια ομαδα της ευρωπης?

Δηλαδη ο ΠΑΟΚ και ο Αρης ειναι μικρες ομαδες επειδη τα τελευταια χρονια δεν φαινονται πουθενα..ΟΚ.

Δηλαδη πριν την παντοκρατια του Ολυμπιακου ησουν μικρη ομαδα?
    https://www.youtube.com/watch?v=bSbwQ5-ZFaw

λαθος υποθετεις.αυτο ειναι το προβλημα στην ελλαδα οτι το βλεπουμε φανατικα.γιατι πρεπει να ανηκω καπου?γιατι η γνωμη μου πρεπει να με καταταξει σε μια ομαδα?οχι φιλε,ειμαι με το θεαμα ειτε ποδοσφαιρο ειτε μπασκετ.το εχω ξαναπει.γιαυτο και μιλαω χωρις παρωπιδες και φανατισμους.
    ο παοκ και ο αρης ειναι ιστορικοι συλλογοι.οχι ομως μεγαλες ομαδες ετσι οπως το εννοεις.εχουν πολυ λιγους τιτλους σε σχεση με τον οσφπ και τον παο.δυστυχως οσο και να δεν θελουν να το παραδεχτουν καποιοι για τους τιτλους παιζουμε.και αυτος που κατακτα τους περισοτερους και συνεχιζει την ιστορια του ειναι μεγαλη ομαδα.
    γιαυτο εφερα το παραδειγμα της λιντς.ειναι σαν να λεμε οτ η λιντς στην αγγλια ειναι μεγαλη ομαδα.και αυτη εχει παρει 3-4 τιτλους εκει παλαιοτερα αλλα δεν την λες μεγαλη ομαδα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    1ον) σιγα μην επιχειρηματολογησω σε θρεντ για τον γαυρο,τον παο και τον πανηλειακο

2ον) ουτε καν με ενδιαφερει η αποψη σου για να ειμαι ειλικρινης

3ον) εφτασε και το σαββατοκυριακο, θα χαμογελασεις ξανα.

4ον) ευχαριστουμε που μοιραστηκες τις γνωσεις αγαπη σου για τον αθλητισμο μαζι μας. θα περιμενουμε εναγωνιως τα νεα σου ποστ σε αυτο το θρεντ.
    να εισαι καλα
    1ον αν δεν σε ενδιεφερε η αποψη μου να μην μου απαντουσες

2ον το οτι απαντησες σε υποτιμητικο τονο δειχνει οτι οχι απλα σε ενδιεφερε αλλα σε πειραξε κιολας

3ον
    εφτασε και το σαββατοκυριακο, θα χαμογελασεις ξανα.
    ησουν παλι πολυ σαφης...??????????

4ον παρακαλω δεν κανει τιποτα να σε βοηθησα λιγο να μορφωθεις,το χρειαζοσουνα.θα σε ειδοποιησω να μην αγωνιας

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν....κατάλαβα σε ποιό σημείο σε έθιξα? στα γραφόμενα σου απαντώ.
    btw είσαι και ανημέρωτος.
    σε ποι σημειο σε εθιξα?εισαι και ανημερωτος.....

δεν παιζεσαι...

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κανονίστε να χαλάσουμε τις καρδιες μας για το ποδόσφαιρο........

10. The Following User Says Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

Stathis (22-02-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε bimmerm αν είσαι μπασκετικός όπως ανέφερες, κάπου τα έχεις μπερδέψει με ΠΑΟΚ και ΑΡΗ, εκτός αν γεννήθηκες μετά το 1990 οπότε δεν θα μπορούσες να έχεις και άποψη
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

12. The Following 2 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

gant (22-02-13), Stathis (22-02-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

λαθος υποθετεις.αυτο ειναι το προβλημα στην ελλαδα οτι το βλεπουμε φανατικα.γιατι πρεπει να ανηκω καπου?γιατι η γνωμη μου πρεπει να με καταταξει σε μια ομαδα?οχι φιλε,ειμαι με το θεαμα ειτε ποδοσφαιρο ειτε μπασκετ.το εχω ξαναπει.γιαυτο και μιλαω χωρις παρωπιδες και φανατισμους.
    ο παοκ και ο αρης ειναι ιστορικοι συλλογοι.οχι ομως μεγαλες ομαδες ετσι οπως το εννοεις.εχουν πολυ λιγους τιτλους σε σχεση με τον οσφπ και τον παο.δυστυχως οσο και να δεν θελουν να το παραδεχτουν καποιοι για τους τιτλους παιζουμε.και αυτος που κατακτα τους περισοτερους και συνεχιζει την ιστορια του ειναι μεγαλη ομαδα.
    γιαυτο εφερα το παραδειγμα της λιντς.ειναι σαν να λεμε οτ η λιντς στην αγγλια ειναι μεγαλη ομαδα.και αυτη εχει παρει 3-4 τιτλους εκει παλαιοτερα αλλα δεν την λες μεγαλη ομαδα.

1ον αν δεν σε ενδιεφερε η αποψη μου να μην μου απαντουσες

2ον το οτι απαντησες σε υποτιμητικο τονο δειχνει οτι οχι απλα σε ενδιεφερε αλλα σε πειραξε κιολας

3ον
    ησουν παλι πολυ σαφης...??????????

4ον παρακαλω δεν κανει τιποτα να σε βοηθησα λιγο να μορφωθεις,το χρειαζοσουνα.θα σε ειδοποιησω να μην αγωνιας
    Δεν συμφωνω μαζι σου στο θεμα των λεγομενων μεγαλων ομαδων.

Τι κανει μια ομαδα μεγαλη? εκτος απο τα αποτελεσματα και τη συγχρονη δυναμικη της, η ιστορια και ο κοσμος της.

Υπο αυτο το πρισμα οι ομαδες της θεσσαλονικης ηταν και ειναι και θα παραμεινουν μεγαλες.

Οσο για τη λιντς, απιστευτο φαουλ, ειναι οχι μεγαλη, τεραστια ομαδα, με τεραστια ιστορια.

Καποια πραγματα δεν ξεγραφονται φιλε οσα χρονια κι αν περασουν.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν αυτός ο αγώνας γίνονταν ταινία τότε ο τίτλος του θα ήταν :
    ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ !!!!
    Δε ξερω αν πρεπει να θυμωσω να κλάψω η να λυπηθώ γι αυτή τη κατάντια .
    Πραγματικά οταν τον αγώνα τον δεις απο κοντά βλέπεις πιο καθαρά τη γύμνια και το χάλι της ομάδας που δεν ήξερε ο καθε παίκτης οταν έπαιρνε τη μπάλα τι να τη κανει !!!!
    Δεν υπηρχε ούτε άμυνα ουτε κεντρο ουτε επίθεση μια ομάδα φίλων που πήγε να παίξει ένα ματσακι για χαβαλε στη γειτονιά !!!
    Πραγματικα τέτοιο μαύρο χάλι είχα χρόνια να δώ !!!
    Στο τέλος του πρώτου αλλα και του δεύτερου ημιχρόνου η θύρα 7 αναφωνουσε :
    ΕΕΕ ΟΟΟ ΑΛΛΙΏΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
    Και ο χοντρος τζαμπας πατρολας να μπαινοβγαίνει στο μπαλκόνι της σουίτας του .
    35¤ για τέτοια εμφάνιση και με τετοια ομαδα για τη θύρα 11 ήταν πράγματι πεταμένα και άδικα λ7 !!!
    Αλλα δε φταίει ο ΤΖΑΜΠΑΣ φταίνε όλοι αυτοί που τρέχουν για να δουν το τζάμπα να πουλάει και να αποδεκατιζει την ομάδα !!!
    Να ειναι καλα και τα τσιρακια γλύφτες δημοσιογράφοι και φυλλάδες που γλυφουν και παραμυθιαζουν το κόσμο !!
    Θα ήθελα πραγματικά να μάθω ποιος πίστευε πως ο Ολυμπιακός μπορούσε να κερδίσει σήμερα και να πάρει και πρόκριση ;
    Ντροπή και αίσχος .
    Α,και το καλυτερο όλων απαγορευόταν να πάρει κανεις μαζι του ένα μπουκαλάκι νερό αλλα μπορουσε εύκολα να πάρει βεγγαλικά και κροτίδες !!!
    Ξεφτιλες
    Διαφωνω εντελως και κρινω οχι μονο ατοπες αλλα και επικινδυνες τετοιες αποψεις.
    Τετοιου τυπου οπαδικα γραφομενα εφεραν τις αλλες μεγαλες ομαδες στο χειλος της καταστροφης.

Ο προεδρος δινει πολυ χρημα, εχει ορεξη, ειναι φιλαθλος και ολα αυτα εχουν τεραστια σημασια.
    Εκεινος νομιζεις ευχαριστηθηκε με τη χθεσινη εικονα?
    Το να απαξιωνουμε, βριζουμε, μηδενιζουμε το συνολο μιας προσπαθειας ειναι λαθος, τραγικο λαθος.
    Σιγουρα εχει ευθυνες διοτι τον εξεθεσαν προσωπα που τα εμπιστευτηκε ο ιδιος, ας επικενρτωσουμε εκει την κριτικη μας, οχι σε καποιον που βαζει τα λεφτα του και το χρονο του να τον υβριζουμε πατοκορφα.
    Θα καταληξουμε παναθηναικος, θυμισου το αυτο.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

καταρχην δεν σε τιμα να μιλας με τετοιες εκφρασεις για να υπερασπισεις μια ομαδα.δεν αξιζει,δεν σε εθιξα προσωπικα.δεν μιλαω φανατικα και δεν εκφραστηκα απαξιωτικα μονο για μια ομαδα....
    πριν το '82 ηταν και αυτες μεγαλες ομαδες....γιατι και νικες εκαναν και κοσμο ειχαν...
    τι σχεση εχει?εσυ που εισαι μεγαλυτερος θυμασαι που καθοσασταν μαζι με τους αρειανους και βλεπατε καλη μπαλλα? μιλαω πριν το '82 .απο ολα αυτα που ειπα μονο αυτο κρατησες.

Δεν....κατάλαβα σε ποιό σημείο σε έθιξα? στα γραφόμενα σου απαντώ.
    btw είσαι και ανημέρωτος.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP