φιλε μου κατανοω την απογνωση και τη μαχη για την επιβιωση, αλλα δυστυχως αυτο ειναι το αποτελεσμα της λογικης και της νοοτροπιας των dimpasαδων και ολων των υπολοιπων που σκεφτονται και ενεργουν ετσι.
οπως ο σκυλος που κυνηγαει την ουρα του και πεφτει λιποθυμος, αλλα ακομα δεν καταλαβαινει οτι δεν φταιει η ουρα που δεν την πιανει, αλλα ο ιδιος που προσπαθει κατι που δεν εχει νοημα.
γιατι ποιος ανεδειξε, εδραιωσε και εδωσε δυναμη στους "προδοτες" να κανουν οτι κανουν?
φυσικα ουτε οι ντιμπασαδες, ουτε οι σιξσυλιντερς, ουτε οι σταθηδες, οχι βεβαια, ολοι αυτοι -εμεις- ειμαστε οι σωστοι, οι αλλοι, αυτοι που τα λεγαμε και δεν μας ακουγανε, αυτοι που παντα ψηφιζαμε τους τιμιους τους καλους και δεν ειχαμε ακουσει τιποτα για το φονο.
τι λες βρε παιδι μου, γινονται τετοια πραγματα?
βλεπεις φιλε μου, παντα οι αλλοι φταινε, ωστε εγω, εσυ, ο ντιμπας να παιρνει το νομο και το δικιο στα χερια του και να κανει οτι γουσταρει.
κι επειδη δεν βρεθηκε κανενας να μας κοψει τον τσαμπουκα, ή μαλλον βρεθηκε και του τον κοψαμε εμεις στελνοντας τον εκτος πολιτικης με αστεια ποσοστα, τωρα αγανακτουμε κι ολας οτι μας προδωσαν!!!
χεχεχεχε οπως στρωσει ο καθενας κοιμαται φιλε μου, να το θυμασαι αυτο, ειναι νομος, οχι των "προδοτων", της φυσεως...