Σελίδα 9 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 140

Θέμα: Εισαγωγή αυτοκινήτου απο εξωτερικό

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο I_MNL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή;;;; Δεν το κατάλαβα αυτό....

Επισης νομίζω πως το αμαξι με ξένες πινακίδες μπορεί να κυκλοφορήσει για 6 μήνες το χρόνο στην Ελλάδα, ή κάνω λάθος;;;
    Διευκρινισεις απο το μελος spar@ !!!

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δηλαδή;;;; Δεν το κατάλαβα αυτό....

Επισης νομίζω πως το αμαξι με ξένες πινακίδες μπορεί να κυκλοφορήσει για 6 μήνες το χρόνο στην Ελλάδα, ή κάνω λάθος;;;

οχι, δεν ειναι ετσι.

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν εχουν φαει φασολαδα ναι μπορουν....

..
    Οπότε κατσαραίος τι εννοείς εδώ, χα

Περιοχή
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων

οχι, δεν ειναι ετσι.
    Οπότε πως είναι; Για ρίξε λοιπόν την απάντηση στο "Πόσους μήνες μπορεί να κυκλοφορεί στην Ελλαδα αμαξι με πινακίδες απο αλλη χώρα της Ευρωπαικής ένωσης;"
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη I_MNL : 20-02-13 στις 18:52

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οπότε κατσαραίος τι εννοείς εδώ, χα
    εχει να κανει με αρσενικους αδενες αν καταλαβες....

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

δεν λυθηκε η απορια μου!
    εγω ξερω οτι ισχυουν τα χαρτια των διοδιων για παραμονη του αυτοκινητου 3-6 μηνες με αιτιολογια "διακοπες"...
    αρκει να ειναι στο ονομα σου και να εχει πινακιδες κυκλοφοριας και ασφαλεια με πρασινη καρτα....
    υ.γ εχει φερει ο αδερφος μου αυτοκινητο απο Αγγλια!

Περιοχή
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχει να κανει με αρσενικους αδενες αν καταλαβες....
    OK, άρα αστειάκι η απάντηση, οπότε καλώς!

8. The Following User Says Thank You to I_MNL For This Useful Post:

katsaraios (20-02-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν βγεις στο λιμανι της Πατρας με κανονικες πινακιδες, γερμανιας π.χ, που με αποδειξη πλοιου διοδιων, μπορεις να κυκλοφορεις 3 μηνες το αυτοκινητο "λογω διακοπων" μπορουν να σου κανουν κατι???
    Αν βγεις στο Λιμανι της Πατρας με Γερμανικες πινακιδες ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ???? Πως θα βγαλεις κανονικες Γερμανικες πινακιδες αμα δεν εισαι Γερμανος πολίτης ή δεν εισαι δηλωμενος στη Γερμανια ? Οταν καποιος αγοραζει αυτοκινητο απο Γερμανια για εξαγωγη και ΔΕΝ ειναι Γερμανος ή Ελληνας δηλωμενος εκει , βγαζει ΜΟΝΟ τσολ πινακιδες ..... ΄15πενθημερες , 3μηνες ή 6μηνες .
    Τωρα αν καταφερεις και περασεις; απο το λιμανι με τις κιτρινες ή κοκκινες τσολ και δεν σε πιασουν .... Σου εγραψα και παραπανω ...Το τζογαρεις να μην σε πιασουν και στην εθνικη ..... Δεν ισχυει για Ελληνες πολιτες το 3μηνο καθως ΔΕΝ εχεις δικαιωμα να το φερεις ετσι χωρις να το δηλωσεις ..... Υπαρχει πλεον ειδικη υπηρεσια της ΕΛ.ΑΣ που κυκλοφορει με κιτρινα σηματα στα πλαγια των αυτοκινητων ( οχι οπως η παλια Σ ) που σταματαει τετοιου ειδους πινακιδες ....
    Τεσπα...Για να ληξει .... ΔΕΝ υπαρχει νομιμος τροπος να το περασεις ετσι στην Ελλαδα ... Μονο ο τζογος . Αλλα πλεον ...Καλυτερα να τζογαρει κανεις στο Λουτρακι ή στην Παρνηθα παρα να μπλεξει με τετοιου ειδους ....περιπετειες .
    Μνημόσυνο με ΞΕΝΑ κόλυβα ....

10. The Following 2 Users Say Thank You to E39COMP For This Useful Post:

BILL007 (20-02-13), spar@ (20-02-13)

Περιοχή
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν λυθηκε η απορια μου!
    εγω ξερω οτι ισχυουν τα χαρτια των διοδιων για παραμονη του αυτοκινητου 3-6 μηνες με αιτιολογια "διακοπες"...
    αρκει να ειναι στο ονομα σου και να εχει πινακιδες κυκλοφοριας και ασφαλεια με πρασινη καρτα....
    υ.γ εχει φερει ο αδερφος μου αυτοκινητο απο Αγγλια!
    Νομίζω λέμε/ρωτάμε το ίδιο πράγμα! Κι εγώ πριν 5 χρόνια είχα φέρει μάλιστα τον Ιαγουάρο Ελλάδα κι έμεινε περίπου 4 μήνες; κυκλοφόρησε κυρίως Αθήνα και προάστια και τσιμουδιά. Κανείς δεν ρώτησε, κανείς δεν με σταμάτησε, κανείς δεν ασχολήθηκε.
    Μόνο στα βενζινάδικα περίμεναν καρτερικά μέχρι να φουλάρει με 80 λίτρα αμόλυβδης και να αδειάσει το πορτοφόλι μου
    Και στα διόδια με ρωτούσαν για το μαρκούτσι με κουτάκι πού εβγαινε απο το αριστερό παράθυρο με τα κερματα των διοδίων αντί να βγαίνω εγώ (καθότι δεξιοτίμονος ο κούκλος)

12. The Following 2 Users Say Thank You to I_MNL For This Useful Post:

katsaraios (20-02-13), spar@ (20-02-13)

Περιοχή
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E39COMP Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν βγεις στο Λιμανι της Πατρας με Γερμανικες πινακιδες ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ???? Πως θα βγαλεις κανονικες Γερμανικες πινακιδες αμα δεν εισαι Γερμανος πολίτης ή δεν εισαι δηλωμενος στη Γερμανια ? Οταν καποιος αγοραζει αυτοκινητο απο Γερμανια για εξαγωγη και ΔΕΝ ειναι Γερμανος ή Ελληνας δηλωμενος εκει , βγαζει ΜΟΝΟ τσολ πινακιδες ..... ΄15πενθημερες , 3μηνες ή 6μηνες .
    Τωρα αν καταφερεις και περασεις; απο το λιμανι με τις κιτρινες ή κοκκινες τσολ και δεν σε πιασουν .... Σου εγραψα και παραπανω ...Το τζογαρεις να μην σε πιασουν και στην εθνικη ..... Δεν ισχυει για Ελληνες πολιτες το 3μηνο καθως ΔΕΝ εχεις δικαιωμα να το φερεις ετσι χωρις να το δηλωσεις ..... Υπαρχει πλεον ειδικη υπηρεσια της ΕΛ.ΑΣ που κυκλοφορει με κιτρινα σηματα στα πλαγια των αυτοκινητων ( οχι οπως η παλια Σ ) που σταματαει τετοιου ειδους πινακιδες ....
    Τεσπα...Για να ληξει .... ΔΕΝ υπαρχει νομιμος τροπος να το περασεις ετσι στην Ελλαδα ... Μονο ο τζογος . Αλλα πλεον ...Καλυτερα να τζογαρει κανεις στο Λουτρακι ή στην Παρνηθα παρα να μπλεξει με τετοιου ειδους ....περιπετειες .

Αρα δεν υπάρχει πρόβλημα για τους κατοίκους εξωτερικού! Αδεια αυτοκινητου, ασφάλεια. Άλλα χαρτιά χρειάζονται;

Σελίδα 9 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP