Μπά δεν νομίζω..Έχει κοπλεξάρες σε τούτο το σύστημα, που ούτε με 10 τενεκέδες έχτρα παρθένο δεν κάνουν τίποτα..Και μιλάω πολύ σοβαρά σε αυτό..
Εγώ έχω 3 χρόνια που ήθελα να κάνω ένα φωτοβολταικό 100KW σε χωράφι μου και 2 χρόνια με καθυστερούσε μόνο μια γ@μημ@νη υπάλληλος της αρχαιολογίας..
Φίλε δεν μπορείς να φανταστείς για τι πράγμα μιλάμε..Μιλάμε για ανθρώπους που είναι μαλωμένοι με τα ίδια τους τα σωθικά, με ανθρώπους που στα 5 πρώτα λεπτά που τους γνωρίζεις θες να τους πνίξεις με τα ίδια σου τα χέρια και να τους πετάξεις στους λάκκους που άνοιξαν με το πληρωμένο δικό μου JCB για να έρθουν να παίξουν με τα πινελάκια και τα κουβαδάκια τους... και στο τέλος? Να σου έχει τελιώσει κάθε μορφή υπομονής, να έχεις πάει σε 3 συμβούλια με 15 χαρτογιακάδες γύρω γύρω απο ένα τραπέζι και στο τέλος να σου δίνουν το κωλόχαρτο...
αλλα δυστυχώς όταν στο δίνουν έχει περάσει ΠΟΛΥΣΣ ΚΑΙΡΟΣΣ και πλέον έχεις πρόβλημα και με άλλες υπηρεσίες, όπως η καλή μας η ΔΕΗ και εφόσον έχει περάσει ο καιρός, έχουν λήξει και κάποια έγγραφα!
Οπότε πάμε πάλι απ την αρχή κάνε μια αίτηση και βλέπουμε!!!
Οπότε άσε σου λέω ούτε με έχτρα παρθένο δεν λύνεται τούτο το πρόβλημα!!