-
ετσι ειναι παιδες σωστα τα λετε.μηδενισαμε και ακομα μυαλο δεν βαλαμε.εχουμε μια ευκαιρια να ξαναρχισουμε αλλα οπως πρεπει,οχι οπως καναμε τοσα χρονια και τα καναμε σκατα.
να φτιαξουμε μια ελλαδα ανταξια των προγονων μας,οχι των εφημερων προσδοκιων του καθε νεοπλουτου τυχοδιωκτη.οχι να γινουμε ξενοι μεσα στην ιδια μας την χωρα.
δεν λεω οτι ειναι ευκολο γιατι ολοι αυτοι οι τυποι αυτο σχεδιαζανε.να μας βαλουν χερι εκμεταλευομενοι την μιζερια μας και την απογνωση.
στο χερι μας ειναι να τους βαλουμε εμεις χερι και να τους δειξουμε οτι θελουμε να ειμαστε ευρωπαιοι και οχι πολυνησιοι.
να γινουμε χωρα δυνατη με γερες βασεις και οχι εργοστασιακη οπως της κινας.αν καποιοι νομιζετε οτι με το να γινουμε κινα θα γινουμε χωρα ,γιελιεστε.
ειχαμε ξανα εργοστασια της πιρελι και αλλων βιομηχανιων και φυγανε και μειναμε στον ασσο.και μετα αριχσε η καθοδος .γιατι ? γιατι ολα αυτα ηταν ψευτοαναπτυξη.δεν ηταν δικα μας δημιουργηματα,ηταν αλλων και οταν κλεισανε ειχαμε ξανα μιζερια.
πρεπει να φτιαξουμε σιγα-σιγα δουλειες και επιχειρησεις.ναι θα γινει με κοπο και θυσιες 2-3 γενεεων αλλα θα ειμαστε περηφανοι.
ωραια ηρθε η χιουλετ -πακαρντ και επενδυσε για 10 χρονια.και παω εγω και εργαζομαι και φτιαχνω οικογενεια βασιζομενος στον μισθο μου και προσπαθω να φτιαξω ζωη πανω σαυτο.και ξημερωνει μια μερα και φευγει γιατι διπλα εχει πιο χαμηλα μεροκαματα και εγω μενω στον ασσο και πως ζω μετα την οικογενεια μου?αντε παλι ξανα.
οχι καλα ειναι και αυτα,ομως δεν ειναι η πραγματικη οικονομια.πρεπει να παραγουμε,,να εξαγουμε οπως ο θωμας,και αλλοι ελευθεροι επαγγελματιες...τετοιες δουλειες πρεπει να ανοιξουν και να μεγαλωσουν,πρεπει να προσφερουμε υπηρεσιες τουρισμου υψηλου επιπεδου,ειτε σε μορφη ξενοδοχειου ,ειτε σε μορφη καπινκ ,ειτε δωματιων.οχι τα μαλ@κισμενα τα αγγλακια που ερχονται να τα κανουν λιμπα και αφηνουν δεκαρες.ο στοχος μας πρεπει να ειναι προς τα πανω,οχι ξανα στα περασμενα που μας εφεραν εδω.
εγω γουσταρω που μαμανε τους συνδικαλιστες γιατι το προβλημα ξεκιναει απο αυτους που δεν εκαναν συνδικαλισμο αλλα πλουτιζαν για παρτη τους.κατι υγιες θα βγει απο αυτο.να βγει ενα υγιες μοντελο εργαζομενων που θα διεκδικουν δικαιωματα και οχι παπαριες και τουμπανα..α... και θα δουλευουν.αυτο χρειαζομαστε. ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!!
οι αγροτες να παραγουν,οι δημοσιοι να προσφερουν ,οι βουλευτες να υπηρετουν και να μην κλεβουν ,οι ελευθεροι επαγγελματιες να μην φοροδιαφευγουν κ.λπ.
ομως πανω απολα πρεπει να μην πουλησουμε οπως καναμε παλια στα αμερικανακια,τα αγγλακια και αλλους,ξερετε τις μαυρες εκεινες εποχες .που καποτε ειχανε περιφραξει τις ακτες μας για να εχουν ιδιωτικη παραλια.και οχι μονο ξενοι αλλα και ελληνες.
σε κανεναν να μην πουληθει γη,χωρις δικαιωματα στους ελληνες πολιτες.
-
The Following 5 Users Say Thank You to bimmerm For This Useful Post:
kostas1.6 (20-02-13), Nino (19-02-13), Panos 316T (19-02-13), Ptboul (21-02-13), S8N (19-02-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP